понеділок , 29.04.2024

Вбивство під час застілля: поліція Прикарпаття затримала підозрюваного

Зловмисник у ході розпивання спиртних напоїв побив до смерті співчарочника. Нападника затримано в процесуальному порядку.

26 липня до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про те, що в селі Малий Ключів, Печеніжинської тергромади на території господарства виявлено  чоловіка без ознак життя.

На місце  виклику негайно виїхали слідчі слідчого управління обласної поліції, слідчо-оперативна група та спеціаліст-криміналіст. Під час огляду на тілі загиблого поліцейські виявлені  сліди насильницької смерті, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили обставини кримінального правопорушення, а невдовзі  –  особу правопорушника.

З’ясовано, що 24-річний місцевий мешканець  вдома  розпивав спиртні напої з 46-річним сусідом. В ході застілля між співчарочниками виник конфлікт. Як результат, молодший із чоловіків завдав кілька ударів  руками,  ногами в область голови та тулуба старшому чоловіку.  Потерпілий  отримав численні тілесні ушкодження від яких помер.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманому про підозру. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

За скоєння тяжкого злочину чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:
Житель Прикарпаття за вбивство знайомого отримав 8 років тюрми