неділя , 28.04.2024

Старт сезону 2023/24: “Прикарпаття” вдома не змогло обіграти “Поділля”

У суботу, 29 липня, івано-франківське “Прикарпаття” у стартовому поєдинку сезону 2023/24 Першої ліги вдома приймало хмельницьке “Поділля”.

Перша ліга. 1-й тур

«Прикарпаття» Івано-Франківськ – «Поділля» Хмельницький – 1:1
Голи: Хома, 8 (1:0); Василенко С., 32 (1:1).

Обидві команди дуже активно розпочали поєдинок, але більш вправними виявилися саме господарі поля. На 7-ій хвилині зустрічі франківці заробили пенальті.

Удар Барчука з 11-метрової позначки парирував воротар, але прикарпатець Хома першим опинився на добиванні та на 8-ій хвилині матчу влучним ударом зумів відкрити рахунок.
Після швидкого пропущеного м’яча хмельничани побігли відіграватися і зуміли забити гол іще до перерви – на 32-ій хвилині у складі гостей відзначився Василенко.

У другій половині зустрічі обидві команди мали по кілька нагод вийти вперед, але до забитих м’ячів справа так і не дійшла. Отож, у підсумку нічия 1:1.

Наступного тижня “Прикарпаття” проведе два важливих поєдинки. Спочатку 2 серпня у Кубку України івано-франківці вдома прийматимуть львівські “Карпати”. А 6 серпня у матчі 2-го туру Першої ліги “Прикарпаття” зіграє в гостях проти тернопільської “Ниви”.

Читайте також:
Прикарпатець Віталій Пристай став чемпіоном світу з веслування на каное