середа , 08.05.2024

Щоб кісточки для макіяжу гарно служили вони потребують належного догляду – декілька порад

У кожної жінки, яка доглядає за собою та бажає завжди виглядати красиво, є у своєму арсеналі кісточки для макіяжу.

Дуже важливо не лише мати у власній косметичці б’юті-аксесуари, а й знати, як за ними правильно доглядати, адже від цього залежить як термін експлуатації виробів, так і стан шкіри. Коли даним питанням нехтувати, то можуть виникнути алергія чи дерматологічні захворювання, адже у ворсі накопичуються залишки засобів, бруд, пил, потовиділення, відмерлі клітини шкіри, які є живильним середовищем для розвитку мікроорганізмів. Потрібно також знати, як правильно чистити кісточки для макіяжу для того, аби вони служили якомога довше та не втрачали своїх особливостей.

Важливо про те, як правильно чистити кісточки для макіяжу: правила належного догляду за бюті-аксесуарами!

Професійні кисті для макіяжу потребують спеціального догляду. Щоб зберегти їх первинний вигляд і уникнути появи проблем, рекомендується дотримуватися наступних рекомендацій:

  1. Чистити інструменти для нанесення порошкових і сухих текстур варто щонайменше 1 раз в тиждень, а коли це професійні кісточки для макіяжу, що призначаються для роботи з рідкими чи кремовими засобами, то дану процедуру необхідно проводити після кожного разу їх використання. Пензлі для макіяжу професійні, що експлуатуються в салонах краси, потрібно дезінфікувати щоразу.
  2. Навіть якщо жінка вкрай рідко користується певними щіточками, їх все одно потрібно мити перед застосуванням, оскільки в пучки забирається пил.
  3. Перед тим, як мити кісточки для макіяжу шампунем чи спеціальними засобами, їх потрібно сполоснути проточною водою. Вкрай важливо не занурювати в неї інструменти повністю, адже згодом пучок може від’єднатися від основи.
  4. Щоб не нашкодити ворсу, не рекомендується застосовувати мило, адже воно його висушує.
  5. Для уникнення розвитку шкідливих організмів слід розуміти, як сушити кісточки для макіяжу. Після завершення процедури миття не потрібно відразу класти інструменти в індивідуальну упаковку, а варто дочекатися, коли вони повністю висохнуть.
  6. Зберігати професійні кісточки для макіяжу рекомендується в косметичних кейсах, що забезпечують хороший повітрообмін. Не варто їх тримати у відкритому вигляді, адже на них буде осідати пил, що є недопустимим.

Купити кисті для макіяжу просто, проте не всі знають, що вони теж мають свій термін експлуатації. Він визначається періодичністю використання інструментів, до прикладу, коли вони обираються для особистих цілей, то можуть служити від 1 до 5 років. Аксесуари, призначені для салонів краси, зношуються швидше, тому їх термін експлуатації переважно складає до 1 року. Терміново здійснити заміну необхідно у тому випадку, коли ворс втратив еластичність і м’якість, з’явився сторонній запах, пучок змінив форму.

Якщо виникає потреба купити кісточки для макіяжу, то здійснити замовлення варто в компанії ВОБС!

Виникло бажання купити кісточки для макіяжу відмінної якості – саме такі товари реалізує український виробник Вобс. В каталозі представлено понад 200 різновидів б’юті-аксесуарів для тону, тіней, засобів для брів, вій, губ. Всі вони справді надійні, адже скаладаються з перевірених матеріалів, для їх створення застосовуються сертифіковані штучні та натуральні пучки, а основа виготовляється з дерева. Виробник пензликів для макіяжу WoBs приділив увагу довжині та формі інструментів, саме тому в процесі їх експлуатації не відчувається жодного дискомфорту та виснаженості. Оцініть і ви, які пропонує інтернет магазин купити кісточки для макіяжу.

Заходьте на сайт wobs.ua і детально ознайомлюйтеся з наявними моделями, де до кожної представлений зрозумілий опис. Замовити кісточки для макіяжу ще ніколи не було так просто та зручно, магазин кісточок Вобс юа піклується про своїх клієнтів, тому пропонує співпрацю як для особистих цілей, так і власникам студій краси, гримерам і візажистам. Компанія постійно спілкується з досвідченими б’юті-майстрами, завдяки чому регулярно оновлює свій асортимент, реалізуючи актуальні інструменти для виконання сучасних технік!