понеділок , 29.04.2024

Репер BURLA у неділю у Франківську заспіває «Рідна», «AKM», «Воїнам» та інші свої хіти

Сучасний реп із сильними, правдивими текстами, у яких почуття всіх українців і правда про війну рф проти України, везе у Івано-Франківськ репер BURLA.

Концерт BURLA пройде у неділю, 23 липня, о 19.00 у парку палацу Потоцьких і запалить усіх незламним бойовим духом.

Крім головних своїх хітів, які присвятив нашим захисникам, а вони навзаєм часто використовують ці треки у своїх відео з фронту, BURLA презентує франківцям і гостям міста ексклюзивні прем’єри. 

Організатори обіцяють: репер здивує всіх своєю подачею, відвертістю і драйвом. 

— Буде неймовірно емоційно і качово. Потужний концерт гарантую, — запрошує всіх BURLA. 

Максим Бурла родом з міста Сміла Черкаської області.

BURLA — один із українських артистів, які вистрілили в музичному просторі з початку повномасштабної війни рф проти України. 

Репер сам пише і співає патріотичні та глибокі за змістом пісні, націлені на мотивацію героїчних воїнів ЗСУ та підтримку незламного українського народу. 

Його авторські пісні «Рідна», «AKM», «Молитва солдата», «Воїнам», «Кайдани», «Біля мого вікна», «руський корабль» набрали мільйони переглядів у соціальних мережах, передусім підкоривши змістом і щирістю текстів. 

Кожний трек вже після найпершого прослуховування легко підспівувати, а слова надовго западають в пам’ять і душу.

Одну з найпроникливіших пісень «Молитва солдата» BURLA написав за мотивами реальних історій Героїв України — «кіборгів», які пройшли пекло.

— Особливість цієї пісні в реальності… Це реальність історій від моїх друзів, хто був у пеклі. Що вони відчували, про що думали і що бачили, — ділиться BURLA.


А нещодавно, три тижні тому BURLA презентував нову пісню і кліп «Крим» у знак підтримки кримськотатарського народу, який на початку тимчасової окупації півострова чітко показав всьому світу, що Крим — це Україна й що кримські татари бачать себе саме у складі України.

— Я хочу, щоб моя сім‘я жила у вільній Україні. Без окупантів та з повною повагою одне до одного. До українців і до корінних народів, які живуть на теренах України, для яких наша земля така ж рідна, як нам, — поділився у день прем’єри пісні BURLA. — Я хочу розказати вам про ініціативу, яка має вплив на повернення Криму. Український Крим — це домівка для кримських татар. Це маленький народ з дуже цікавою історією, але його колись намагалась знищити радянська влада. А тепер окупаційна російська влада. Ми ж, українці, ніколи не переслідували такої цілі, бо поважаємо різноманітність. 26 червня була дуже важлива дата для кримських татар — день їхнього прапора. І вони, а я разом з ними, закликаємо президента України зробити цю дату офіційним святом. Давайте підтримаємо цю ініціативу народу, за свободу якого боремось ми і який бореться за нашу свободу. Покажемо світу, що Крим та материкова Україна — це одна держава!

На концерті у Івано-Франківську глядачі також одними з найперших почують нову особливу пісню «Душі», фрагментом якої співак поділився у соцмережах на початку цього тижня.

Цей трек BURLA записав спільно з відомим українським поетом та військовим Збройних сил України Павлом Вишебабою.

— Ми списались з Павлом Вишебабою в Інстаграмі й у нас швидко виникла ідея створити спільний трек про те, що зараз відбувається в Україні. Павло записав вірші, а я створив приспів, — розповідає BURLA. — Пісня «Душі» — це реальна історія з фронту про сьогодення військового Донбасу, поєднана з милозвучним приспівом, який передає водночас великий біль та могутню силу воїнів, які несуть мир та свободу на рідну землю.

У складі культурного десанту BURLA постійно з концертами відвідує військові частини і з концерту в Івано-Франківську передасть кошти на підтримку військових ЗСУ.

— Ми всі маємо не забувати про те, що зараз головне — це підтримувати наших воїнів та віддавати все до останньої копійки, аби тільки вони були в повному обсязі забезпечені всім необхідним. Це наш фронт! І нам необхідно його тримати попри все, — переконаний BURLA. — Я пообіцяв мотивувати захисників своїми піснями та підтримувати до самої Перемоги. Наша підтримка для воїнів дуже важлива, їхня мужність і сила потрібні нам. Тому ми, українці, підтримуємо один одного як одне ціле. Завдяки цій налагодженій роботі ми переможемо! Слава Україні!

Приходьте на концерт BURLA у неділю, 23 липня, о 19.00 у парк палацу Потоцьких.

Квитки на концерт купуйте за цим посиланням https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/burla/order/ 

Читайте також:
Сатира та самоіронія в новому кліпі від Джонні Дивного (ВІДЕО)