вівторок , 30.04.2024

На Прикарпатті втопилися двоє чоловіків

Нещасні випадки на воді у результаті яких загинули двоє чоловіків трапилися у селі Олешків Заболотівської громади та у селі Ісаків Олешанської громади.

Прикарпатські рятувальники підняли на берег тіла двох чоловіків, що потонули. Про це сьогодні, 30 липня, інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

У суботу, 29 липня, о 19:10 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини міста Снятин, надійшло повідомлення про те, що в селі Олешків, Заболотівської ТГ, під час відпочинку на річці Прут ймовірно втопився чоловік.

А о 19:55 до Тлумацьких рятувальників поступило повідомлення про те, що житель села Ісаків, Олешанської ТГ, під час риболовлі на річці Дністер ймовірно втопився.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт одразу було направлено рятувальників 15 Державної пожежно-рятувальної частини, працівників місцевої пожежної команди селища Заболотів, рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення міста Косів, мобільно оперативну групу ГУ ДСНС в області та рятувальників міста Тлумач, працівників місцевої пожежної команди села Олеша, рятувальників групи водолазно-рятувальних робіт.

У неділю, 30 липня, о 07:20 рятувальниками групи водолазно-рятувальних робіт на річці Дністер, було виявлено тіло чоловіка та передано працівникам національної поліції.

А о 07:45 рятувальниками гірського пошуково-рятувального відділення міста Косів, на річці Прут, було виявлено тіло чоловіка та передано працівникам національної поліції.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 35 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки від ГУ ДСНС в області.

Читайте також:
На Прикарпатті водій мотоцикла скоїв ДТП. Загинула 16-річна дівчина