вівторок , 23.04.2024

З Франківська на фронт відправили “швидку” для військових (ФОТО)

Машина спеціально пристосована для евакуації. З Івано-Франківська військовим на фронт передали “швидку”. Автомобіль обладнаний спеціальним крісло-ліжком, під’єднані всі спеціальні трубки подачі кисню пацієнту, якщо потрібно.

Про це в мережі повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Це транспортний автомобіль для евакуації наших військових, які потребують медичної допомоги. Ця машина якраз пристосована для таких речей. Машина, яка була нам направлена з Німеччини. Ця організація вже таку третю машину доставляє нам на область», – відзначає головний державний санітарний лікар Івано-Франківської області Руслан Савчук.

Цю “швидку” доукомплектують необхідними речами. Після цього волонтери «Спілки волонтерів Прикарпаття» доставлять на фронт нашим захисникам для 78 батальйону територіальної оборони 102 бригади, яка вже понад рік боронить Україну.

«Цей автомобіль приїхав досить вчасно. Бо з передової два автомобілі треба забрати на ремонт. Там з моторами, з ходовими проблеми. Тож це авто зможе врятувати не одне життя», – каже заступник керівника «Спілки волонтерів Прикарпаття» Андрій Паляниця.

Читайте також:
У Франківську планують придбати дорожніх знаків на 3 млн грн