понеділок , 29.04.2024

На війні загинули захисники з Прикарпаття Петро Шпанчук і Микола Максимчук

На війні з російськими окупантами склали голови прикарпатці Петро Шпанчук з Ворохтянської громади і Микола Максимчук з Космацької громади.

“Скорботна звістка надійшла у нашу громаду. У бою за Україну загинув мешканець Ворохти, наш захисник і герой – Шпанчук Павло Дмитрович. Висловлюємо свої співчуття його дружині, дочці, рідним і близьким. Це велика втрата для нашої громади. Нехай його душа спочиває з миром. Зовсім недавно Павлу Шпанчуку виповнилося 55 років”, – повідомили на сторінці Ворохтянської селищної ради у фейсбуці.

13 червня 2023 року внаслідок наступально-штурмових дій росіян Павло Шпанчук отримав несумісні з життям поранення біля села Берестове Бахмутського району. Був старшим навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти.

Про час та дату зустрічі захисника повідомлять згодом.

Про загибель Миколи Максимчука повідомили на фейсбук-сторінці Парафії Пресвятої Трійці села Космач, що на Косівщині.

“На жаль, підтвердилася інформація про загибель нашого героя – Миколи Максимчука… Після скорботних почестей у Києві траурний кортеж із тілом Захисника прибуде в Космач. Висловлюємо щире співчуття рідним”, – зазначають земляки.

Дату і час прощання повідомлять згодом.

Читайте також:
На війні загинув франківець Володимир Цуканов