неділя , 05.05.2024

На війні загинули двоє бійців з Прикарпаття

Війна забрала життя двох бійців з Прикарпаття.

На Донеччині загинув тлумачанин, молодший сержант Андрій Кулинич, 1989 р.н.. Про це повідомляє Тлумацька міська рада.

“Наш Захисник з честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народу та державі. Сьогодні наша уся громада у невимовній скорботі низько схиляє голови, вшановуючи полеглого Героя. Висловлюємо щирі співчуття та слова підтримки у цей складний час родині та рідним. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи… Доземно вклоняємося нашому воїну-захиснику. Ми бережемо спогади про кожного з Героїв”,- йдеться в повідомленні.

Делятинську територіальну громаду сколихнула гірка звістка про загибель уродженця Делятина Фартушинського Ореста Володимировича, 12 червня 1998 року народження, старшого матроса взводу морської піхоти роти морської піхоти військової частини.

Воїн загинув 13 червня 2023 року під час штурму ворожих позицій у Донецькій області.

“Загинув від отриманих травм внаслідок артилерійського мінометного обстрілу, загинув захищаючи Батьківщину… Загинув смертю відважного героя, загинув гідно, в тяжкому бою… Для рідних, близьких і всіх, хто знав цього світлого хлопця, це невимовний біль, гірка втрата і порожнеча, яку нічим не можна заповнити… Щиро співчуваємо вам всім і просимо Господа прийняти до Царства Небесного праведну душу воїна Ореста… Вічна пам’ять! Герої не вмирають! Слава Україні!”,- йдеться в повідомленні.

Про прибуття скорботного кортежу, дату і час похорону повідомлять додатково.

Читайте також:
Стихія на Прикарпатті: ситуація на ранок 19 червня