четвер , 25.04.2024

На Косівщині п’яний водій з Харкова смертельно травмував 16-річного юнака

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у понеділок, 5 червня, у селі Рожнів Косівського району.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Вчора ввечері, близько 23-ої години, в селі Рожнів 43-річний керманич автомобіля “Шкода А5”, мешканець Харкова, який тимчасово проживає на Прикарпатті, порушив правила дорожнього руху та допустив наїзд на велосипедиста. Останній рухався тротуаром в попутному напрямку. Від отриманих травм 16-річний велосипедист, мешканець Рожніва, помер в кареті швидкої допомоги. Керманича перевірено на стан сп’яніння. Результат – 0.97 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 – 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора на Косівщині трапилася іще одна аварія із летальними наслідками: у селі Смодна внаслідок зіткнення автомобіля з огорожею двоє людей загинули, іще одна людина отримала травми.

Читайте також:
На Косівщині водій “Мазди” в’їхав в огорожу будинку. Двоє людей загинуло