четвер , 02.05.2024

Автомобіль зіткнувся з деревом: в аварії на Прикарпатті загинули 5 людей

Трагедія трапилась в селі Іванівці, що у Коломийській територіальній громаді. Керманич автомобіля «Volkswagen passat» та четверо пасажирів від отриманих травм загинули. 

Аварія сталася у суботу, 11 червня, близько 22 години вечора, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

Слідчо-оперативна група терміново виїхала на місце події. Поліцейські встановили, що 31-річний водій іномарки, рухаючись зі сторони села Саджавка в сторону міста Коломия, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожні обставини.

Відтак допустив зіткнення з деревом. На момент аварії в салоні автомобіля окрім водія було четверо пасажирів: 1990, 2003, 2004 та 2005 років народження. Всі вони мешканці села Саджавка. Четверо чоловіків загинули на місці. 19-річний пасажир загинув у кареті швидкої допомоги.

Правоохоронці призначили інженерно-транспортну експертизу транспортного засобу, щоби встановити його справність.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Читайте також по цій темі:
В аварії поблизу Коломиї загинули 5 людей (ФОТО)