п’ятниця , 19.04.2024

Зірка “Жіночого кварталу” Шумко розкритикував лідера Kalush Orchestra Псюка за “пихату” поведінку

Український актор та сценарист Володимир Шумко висловився про лідера гурту Kalush Orchestra Олега Псюка.

Ще до війни шоумен та репер мали змогу познайомитися особисто та разом брали участь у зніманнях одного гумористичного проєкту. Втім, враження від цього знайомства у Шумко залишилися сумнівні.

Під час знімань актора дуже здивувала та обурила поведінка виконавця, тим паче, що тоді ім’я Псюка не так часто з’являлося у ЗМІ чи соцмережах.

“Те, що я бачив тоді: прийшов для мене невідомий виконавець і почав поводитися, як Каньє Вест. Просто зверхньо, зверхньо до людей, які його запросили і роблять цей проєкт. Можливо, дійсно, у нього є там якісь рамки, але завжди, коли ти ідеш кудись, то треба запитати “Куди я йду і що я можу там робити?”. Не сподобалася його пихата поведінка, зухвалість, ставлення. Я ж теж можу побачити, наскільки йому було пох*й”, – висловився Шумко у “Формулі Волошина”.

Попри такі неприємні враження від спілкування з Псюком, Шумко не хоче знецінювати ті справи, які сьогодні репер разом з гуртом робить для України та перемоги.

“Я зараз кажу про нього в той момент, що я побачив. Те, що вони стали відомі на увесь світ і за рахунок цього допомагають нашій державі, ЗСУ, наближують перемогу – це дуже круто, я їх за це поважаю. Але я не можу відмовитися від тих слів і того, що я бачив. Особисто Kalush я не сприймаю”, – сказав Шумко.

До того ж, на думку шоумена, перемога гурту на “Євробаченні-2022” відбулася не завдяки Псюку, а завдяки потужному вокалу Тимофія Музичука.

“Я буду говорити чесно, у них дуже крутий вокаліст з сопілкою, він робить там 99%. Що стосується частини репу, мені не подобається. А вокаліст, це дуже круто. Як би не війна, у них було б набагато менше шансів. Але я не можу ставити обличчя однієї людини і про весь гурт думати однаково. Я думаю, що там різні люди”, – зауважив Володимир.

Читайте також:
Студентка з Франківська отримала Гран-прі пісенного конкурсу в Парижі