субота , 04.05.2024

Топ-7 фішок Apple Watch 8

Apple Watch – це смартгодинник, розповідати про який сьогодні навряд чи комусь потрібно зайвий раз.

Це ультимативний мобільний пристрій, який носиться на оригінальному ремінці для Apple Watch https://storepods.com.ua/originalnye-remeshki/ і різних браслетах від інших брендів, що допомагає виділити девайс і їх власника серед натовпу. У статті ми розглянемо топ-7 фішок саме нової моделі Apple Watch 8 і дізнаємося, як вони можуть допомогти нам у повсякденному житті, у роботі, занятті спортом, дайвінгу та не тільки.

1. Нове програмне забезпечення watchOS 9

Одна з найочікуваніших фішок нових Apple Watch – це нове програмне забезпечення watchOS 9. Це оновлення містить безліч нових функцій та покращень, які зробили використання Apple Watch ще зручнішим та ефективнішим, зокрема покращили якість картинки на дисплеї, функціональність кнопок, збільшили швидкість роботи системи, якість функціонування мікрофона, надали нові варіанти дизайну циферблата та багато іншого.

2. Функція Crash Detection

Функція Crash Detection – це унікальна технологія, яка дозволяє автоматично визначати, коли ви потрапляєте у надзвичайну ситуацію, наприклад, аварію або зазнали падіння внаслідок поганого самопочуття. Якщо ви не відповідаєте на сповіщення про те, що з вами все гаразд, Apple Watch автоматично викличе екстрені служби й надасть їм ваше місцезнаходження GPS. Подібна фіча здатна врятувати життя, і це вже неодноразово підтверджувалося на практиці.

3. Опція економії енергії

Ще однією корисною фішкою нової моделі Apple Watch є опція економії енергії. Ця фішка дозволяє вам зберігати заряд вашого пристрою на більш тривалий час, відключаючи деякі функції та показники, які вам зараз не потрібні. Наприклад, ви можете вимкнути деякі програми, GPS та сповіщення, компас, зменшити яскравість дисплея, щоб збільшити час роботи пристрою на кілька годин.

4. Варіації Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 8 поставляється у двох розмірах – 41 мм і 45 мм. Це дозволяє кожному користувачеві вибрати модель, яка найкраще відповідає їх індивідуальним потребам та уподобанням. При цьому ремінці зазвичай підходять на обидва типи пристрою, бо на них встановлюються аналогічні кріплення. Крім того, ви можете вибирати з декількох кольорів корпусу:

  • starlight;
  • midnight;
  • silver;
  • red.

За усталеною традицією, частина коштів від продажу червоних девайсів Apple перераховує до Глобального фонду боротьби зі СНІДом та COVID-19, тому ви можете стати частиною цього благодійного процесу.

5. Вплив на довкілля

Для тих, хто особливо дбає про навколишнє середовище буде важливо знати, що корпус, кнопки нової моделі Apple Watch Series 8 виготовляється зі 100% перероблених матеріалів, включаючи алюміній та скло. Крім того, упаковка Apple Watch Series 8 також є екологічно чистою та біорозкладною, тому ви можете купувати цей гаджет із чистою совістю.

6. Захист даних Apple Watch Series 8

Інколи ми всі стикаємося з проблемою безпеки даних на наших пристроях, і Apple Watch Series 8 пропонує розв’язання цієї проблеми. Нова модель має покращений захист даних, включаючи блокування програм за допомогою пароля або Touch ID, а також шифрування конфіденційної інформації. Це дуже важливо, особливо якщо ви використовуєте цей девайс для ділового листування, розплачуєтеся в магазині за допомогою NFC і т.п. Втрачений годинник запросто блокується віддалено і відновити його буде практично неможливо, тому шанс, що його у вас викрадуть, прагне до мінімуму.

7. Температурний датчик контролю жіночого здоров’я

Ще одна хороша новина цього разу для дівчат. Apple Watch Series 8 отримав у своє розпорядження ще одну цікаву фішку – це датчик температури контролю жіночого здоров’я. Ця функція дозволяє жінкам контролювати свій цикл і дізнаватися, коли починаються і закінчуються особливі періоди завдяки зручному показнику температури. Даний датчик також може використовуватися для контролю овуляції, що є особливо важливим для тих, хто планує вагітність.

Замість висновків

Apple Watch Series 8 не стали проривом на ринку і навряд чи є причини купувати їх негайно, якщо у вас є один з останніх смартгодинників від Епл. Однак все ж таки вони володіють деякими новими корисними фішками, а старі, такі як голосове управління через мікрофон, отримання повідомлень, компас і т.п. стали працювати краще. Тому цей пристрій відмінно підійде для занять спортом, дайвінгом, роботи та дозвілля чоловікам і жінкам – налітай, не скупися.