четвер , 28.03.2024

КилимМен з Kalush Orchestra розпочав сольну кар’єру та запрем’єрив свій перший трек (ВІДЕО)

Загадковий учасник гурту Kalush Orchestra – КилимМен – відтепер ще й сольний артист.

Шанувальники колективу знають його як вправного танцюриста, однак виявилося, що він має ще один талант. У своїх соцмережах КилимМен представив перший сольний трек “За стежками” та ліричний кліп для нього.

Відеороботу музикант зняв у потягу “Укразалізниці”, який став символом продовження життя українців попри війну та втрати.

“Йо, це КилимМен! Прийшов час розказати вам, ким я є насправді… Хтось знає мене як учасника гурту “KALUSH” та “Kalush Orchestra”, хтось знає мене як вуличного пранкера, а хтось не може зрозуміти, як я встигаю проводити стільки прямих ефірів, виступати на концертах та знімати тіктоки. Все просто. Я – КилимМен. І сьогодні виходить мій перший трек! Душа Килима ще ніколи не була такою відкритою, тож якщо хочете дізнатись, ким я є насправді”, – представив пісню артист.

У Kalush Orchestra вже відреагували на прем’єру учасника колективу та відповіли на хвилювання фанів через те, що далі буде з участю КилимМена у їхніх виступах.

“Сьогодні дуже важливий й унікальний момент. Сьогодні КилимМен з гурту Kalush Orchestra та Kalush стає сольним виконавцем. Сольний виконавець, який буде тепер співати свої сольні пісні й буде мати паралельно сольний проєкт. Ще частинка Kalush буде частіше мелькати у вашій стрічці”, – висловився лідер гурту Олег Псюк.

Читайте також:
Кабмін підвищив тарифи на електроенергію для населення