понеділок , 29.04.2024

Види гліцерину: як обрати та де купити

За останні кілька років гліцерин став доволі популярним компонентом у сфері красоти.

Його використовуються в кремах для тіла та обличчя, в шампунях, масках для обличчя та волосся тощо. І це не дивно, адже його властивості направду вражають.

Проте, аби ви не лише досягли бажаного результату, а ще й не нашкодили собі, слід знати, які є види гліцерину та де його купувати. Про це ми сьогодні і поговоримо.

Види гліцерину

Для початку слід знати, що таке гліцерин. Це – триатомний спирт, який за своєю структурою нагадує маслянисту, доволі густу та в’язку рідину.

Головною властивістю гліцерину є його здатність поглинати воду в великих масштабах та надовго утримувати її в своїх молекулах. Саме це використовують розробники косметики, стверджуючи, що компонент здатен надовго живити обличчя, забезпечуючи необхідну вологу впродовж тривалого часу.

Загалом, гліцерин ділиться на кілька видів:

  1. Сирий. Свіжоздобутий молекулярний триатомний спирт.
  2. Дистильований. Це гліцерин високого ступеня чистоти (95-98%), який не підлягає полімеризації та не піддається термічному розпаду.
  3. Технічно чистий. Гліцерин зі 100-відсотковим рівнем чистоти.

У косметиці використовують два останні види, які на молекулярному рівні здатні проникати в шари епідермісу та утримувати вологу, насичуючи шкіру та розгладжуючи дрібні зморшки та незначні заломи.

Важливо: попри те, що гліцерин – гіпоалергенний (тобто, не викликає алергії), в чистому виді його слід застосовувати максимально обережно. Використання чистого гліцерину на вологу шкіру може спонукати появу камедонів, висипань та почервонінь. В косметичних цілях найкраще обирати вже готову косметичну продукцію зі вмістом гліцерину в межах 1-5% (найоптимальніший рівень).

Де купляти гліцерин

Сьогодні немає проблеми в тому, аби придбати гліцерин. В чистому виді (власне, як і з домішками) його можна придбати в аптеках, в мережі інтернет, навіть у супермаркетах. Проте найкраще це робити у перевіреного дилера, яким є інтернет-магазин glicerin.com.

Серед переваг дилера слід зазначити:

  1. Великий асортимент різних видів гліцерину.
  2. Можливі оптові продажі (від тонни в одні руки).
  3. Приємні ціни – суттєво нижчі, ніж у конкурентів, завдяки прямій співпраці з виробниками.
  4. Швидка доставка – до трьох діб, залежно від віддаленості клієнта.
  5. Оплата на карту при оформленні замовлення чи готівкою при отриманні.
  6. Для оптових та постійних клієнтів діє програма лояльності – знижки, бонуси, подарунки.

Як бачимо, сьогодні гліцерин – доволі популярний та корисний компонент, який застосовують в різних сферах. Проте, аби він не зашкодив, його слід правильно підібрати. Тут вам на допомогу приходить інтернет-магазин glicerin.com, де ви знайдете великий асортимент вказаного товару, приємні ціни, швидку доставку і не тільки.