четвер , 28.03.2024

Міграційна служба відправляє додому йорданця, який приїхав на Прикарпаття шукати наречену

Міграційна служба ухвалила рішення про примусове повернення до країни походження 26-річного громадянина Йорданії і зобов’язала у визначений термін виїхати з України.

Про це повідомили у Міграційній службі Івано-Франківської області.

Декілька років молодий чоловік навчався у медичному виші в Сумах. Через невиконання іноземцем умов договору про навчання його відрахували з вузу, а міграційна служба скасувала дію посвідки про тимчасове перебування в Україні.

“У визначений термін іноземець не виїхав з України, натомість завзято взявся шукати тут наречену. Дістався аж Прикарпаття, де й потрапив у поле зору працівників міграційної служби”, – розповіли у відомстві.

З початку року в Івано-Франківській області виявили 39 нелегальних мігрантів. Майже половину з них, або 17 правопорушників, – особи з паспортом російської федерації. У переважній більшості випадків йдеться про відсутність в іноземців підстав для подальшого законного перебування на території України. Правопорушники притягнуті до адміністративної відповідальності, а щодо 14 іноземців з неврегульованим статусом міграційна служба ухвалила рішення про їх примусове повернення до країни походження або в треті країни.

Читайте також:
Alina Pash різко висловилася про лідера Kalush Orchestra: “Я не поважаю Псюка”