субота , 20.04.2024

Легалізація документів: як та де її оформити

Сучасний світ тримається на документах, облігаціях та цінних паперах. Саме вони визначають вартість ледь не усього, що нас оточує.

Проте, аби ці папери мали цінність, їх необхідно правильно оформити. Лише після того вони стають «документами» з юридичною цінністю.

Саме тут на допомогу приходить апостиль документів у Львові. Правильне оформлення цінних паперів надасть їм юридичної «вартості» вже в хвилини оформлення.

Як правильно оформляти легалізацію документів

Як уже зазначалося, аби всі документи отримали свою юридичну цінність, їх необхідно правильно оформити. Тобто, важливо не просто написати щось на папері та завірити підписом, але й дотримуватися всіх нюансів.

Зокрема, до таких нюансів належить:

  1. Правильна транслітерація при перекладі документів.
  2. Дотримання відповідних шрифтів (переважно це – 14 або 12 кегль), колонтитулів (широкі поля).
  3. Правильне розташування всіх реквізитів (адресатів, назви документа, офіційного тексту, підписів та дати тощо).

Важливо: аби документ набув юридичної цінності, його повинен завірити нотаріус. Це саме стосується документів міжнародного значення, які ви плануєте використовувати за кордоном. До останнього входить великий перечень документів, зокрема, дипломи та сертифікати про здобуття певної освіти/спеціальності, численні доручення, дозвільні документи тощо. Без правильного оформлення (відповідно до вимог Гаазької конвенції від 05.10.1961) усі папери не матимуть юридичної цінності.

Де можна легалізувати документи у Львові

Сьогодні не обов’язково бігати до кожного нотаріуса та питати, чи займається він легалізацією документів. Для цього вже створені профільні компанії, які надають весь спектр послуг. Саме до таких належить фірма ABC-Львів.

Серед переваг компанії:

  1. Великий діапазон послуг (йдеться про всі види документів, які українці найчастіше легалізують перед виїздом за кордон).
  2. Швидке виконання замовлення – до двох тижнів часу, проте можливе експрес-виконання.
  3. Нотаріальне затвердження всіх документів на місці.
  4. Безкоштовна консультація та повний супровід клієнта.
  5. Приємні ціни.
  6. На базі компанії є мовні курси та школа.

Як бачимо, сьогодні на паперах, а точніше –документах тримається все. Проте, для цього документи повинні набрати юридичної цінності, тобто, стати легальними за нормами міжнародного права. Для цього їх потрібно правильно оформити. Тут вам на допомогу прийде компанія ABC-Львів, яка багато років займається підготовкою документів перед виїздом за кордон. Ба більше, на базі компанії діє школа вивчення іноземних мов.