п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську зіткнулися три автомобілі. П’ятеро людей травмовано

Дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів сталася у суботу, 11 березня,  близько 22 години в Івано-Франківську, по вулиці Залізничній.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 29-річний франківець, керуючи автомобілем «Mitsubishi Pajero», виконуючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху. Опісля, допустив зіткнення з автомобілями  «Acura», яким керував 48-річний мешканець обласного центру та рухався в попутному напрямку, а також  з  автомобілем  «Nissan», який рухався в зустрічному напрямку.  За кермом останнього перебував 51-річний місцевий мешканець.

В результаті аварії до медзакладу доставлено керманичів транспортних засобів, 36-річного пасажира «Nissan» та 17-річну пасажирку «Acura».

За результатами  медичного освідчення  водій «Mitsubishi Pajero»  за  кермом перебував в стані алкогольного  сп’яніння,  інші водії –  тверезі.

За фактом автопригоди  розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також:
У Делятині зіткнулися “Субару” та “Део”. Троє людей травмовано