п’ятниця , 29.03.2024

У Франківську внаслідок ДТП загинула жінка-пішохід

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у вівторок, 7 березня, в Івано-Франківську.

Про це інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

Вчора ввечері, о 21.35, надійшло повідомлення на службу «102» про дорожньо-транспортну пригоду в Івано-Франківську. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що 25-річний водій автомобіля «HONDA CIVIC», рухаючись вулицею Надрічна проявив неуважність, не врахував дорожньої обстановки та правою передньою частиною транспортного засобу вчинив наїзд на жінку – пішохода. 55 – річна мешканка Рогатинської ТГ переходила проїзну частину  по нерегульованому пішохідному переході. Від отриманих травм вона померла на місці. Водій зупинив автомобіль  за кількасот метрів від місця аварії.

Поліцейські перевірили мешканця Івано-Франківська вміст алкоголю в крові. Встановлено, що за кермом чоловік був тверезий.

Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового тримання. А водія затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу Україну. За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Івано-Франківщини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Городенківщині перекинувся автомобіль. Пасажир загинув