п’ятниця , 29.03.2024

Вбивство у Франківську: 70-річний чоловік задушив свого приятеля

Підозрюваний задушив 67-річного приятеля під час застілля. Слідчі розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини події. 

поліція, протокол

14 лютого близько 23 години на  лінію «102» надійшло повідомлення  про вбивство. На місце одразу виїхали слідчі слідчого управління та спеціалісти-криміналісти.

Поліцейські встановили, що 70-річний мешканець Івано-Франківська вдома розпивав спиртні напої із 67–річним приятелем, мешканцем села Одаї, Тисменицької ТГ. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, що переросла у бійку, в ході якої 70-ти річний пенсіонер почав душити приятеля. Останній в результаті помер на місці.

Фігурант невдовзі викликав швидку допомогу. Однак медики лише констатували смерть потерпілого, інформують у прес-службі поліції Прикарпаття.

В ході огляду місця події поліцейські виявили та вилучили речові докази, які підтверджують причетність івано-франківця до скоєння тяжкого злочину.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально процесуального кодексу України. Йому уже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Читайте також:
На Івано-Франківщині 39-річний чоловік побив до смерті рідного брата