п’ятниця , 26.04.2024

Що потрібно лешмейкеру? Перелік одноразових матеріалів, які використовуються найчастіше

Нарощування вій –  захопливий процес подовження та збільшення натуральних вій за допомогою наклеювання на них штучних волосків. 

Таку, майже ювелірну процедуру, виконує професійний лешмейкер. Для виконання роботи майстер повинен мати набір необхідних не тільки інструментів і препаратів, але й одноразових витратних матеріалів, таких як:

Простирадла одноразового використання

Одноразові простирадла збережуть обладнання (канапу та подушки) від передчасного зносу та втрати привабливого вигляду. Крім того такі підстилки захищають клієнтів від зараження різними бактеріями та шкірними захворюваннями. Виробляються вони з:

  1. Бюджетного спанбонду, що тактильно приємний та нагадує бавовняну тканину.
  2. СМС, тобто двох шарів спандбонду та прошарку з мелтблауну. Такі простирадла ніжні на дотик і відмінно підходять для тривалого процесу нарощування.
  3. Ламінований спанбонд, по всіх параметрах подібного до попереднього варіанту, але з однією водонепроникною стороною. Така версія відмінна для літа, оскільки не дає волозі проникати на канапу.

Медичні маски

Тришарові маски не дають потрапити хімічним речовинам в легені майстра і мінімізують шкідливу дію парів клею. Використання такого захисного розхідника не повинно перевищувати 2 години, після чого виріб стає непридатним і повинен бути утилізований.

Захисні бахіли

Поліетиленові бахіли, запропоновані клієнту, забезпечать стерильності та чистоти робочого місця лешмейкера. В результаті майстер не змушує відвідувача роззуватися, не завдаючи йому додаткового дискомфорту.

Одноразові шапочки

Такі різні головні убори виготовляються з гіпоалергенного матеріалу та дозволяють акуратно прибирати волосся, оберігаючи його від випадкового попадання на обличчя або в клей. Фіксувальна не туга гумка дозволяє надійно закріпити шапочку на голові і не допустить її ковзання.

Дерев’яні шпателі

Дані одноразові пристрої необхідні для нанесення косметологічних препаратів і видалення нарощених вій. Їх використання мінімізує контакт речовин зі шкірою та слизовою оболонкою і робить б’юті процедури максимально безпечними.

Мікробраші

Мікробаші – зручні аплікатори, що нагадують зовні ватні палички, призначені для точкового застосування і використовується майстром для зняття вій і корекції волосків. М’яка щетина, розташована на кінці, не завдає шкоди віям, бровасм і делікатній шкірі навколо очей. Такий інструмент незамінний при ламінуванні, біозавивці вій, нанесення перманентної туші та в ході ламінування.

Для фахівця-лешмейкера та його клієнта найголовнішими факторами стають гігієнічність та стерильність всього обладнання, інструментів та матеріалів, що застосовуються. Тому в цьому випадку одноразова продукція є ідеальним рішенням у збереженні здоров’я клієнтів, покаже професіоналізм майстра та сприяє залученню нової клієнтури.