середа , 24.04.2024

Пронтопіца: секрети правильного поїдання

Обожнюєте піцу? Справді, доволі складно знайти людину, котра була би байдужою до цієї неймовірно смачної та різноманітної страви.

Доставка піци в Івано-Франківську має чимало прихильників, та всі вони впевнені, щоб отримати максимум задоволенні від споживання, в першу чергу, варто їсти отриману їжу гарячою.

  • Смачна та хрумка скоринка
  • Сир, що тягнеться і трішки обпалює губи

– справжній гурман оцінить всю смакову палітру в такому неймовірному поєднанні.

Якою має бути піца. Особливості нарізання піци

Одним із найважливіших елементів даної страви є сир. Гарний сир тягнеться та формує нитки. Вони роблять страву ще більш пікантною.

Піца охолола? Не проблема! Її завжди можна розігріти, скориставшись мікрохвильовкою, духовкою або ж газовою піччю.

Теплу та ароматну страву треба правильно порізати. Здається це не надто складна задача. Впоратися з нею може кожен?

Цікаво, однак далеко не всі люди вміють нарізати піцу. Для цього потрібно знати певні нюанси. Дану страву варто розрізати, як мінімум, на чотири шматочки. При цьому їхня форма має нагадувати спиці для коліс. Звісно, піца може бути, як круглою, так і квадратною, проте, як би це не було, ділити її слід тільки на парну кількість шматків. Для більшої зручності та легкого розрізування спеціалісти обирають обертальні ножі, які дуже швидко нарізають. Так-так, піца не встигає охолонути.

Правила подачі піцци

Як правильно подавати піцу? А правил не існує! Піцу можна покласти на будь-яку тарілку – паперову, порцелянову, глиняну чи навіть дерев’яну або залізну. Тара жодним чином не вплине на смакові властивості страви, однак сприятиме отриманню більшої естетичної насолоди.

Коли кур’єр привезе піцу у картонній коробці, споживач просто перекладе її до улюбленої тарілки. В його силах перетворити кожен день свого життя на справжнє свято. Чи варто відмовляти собі у дрібничках!

Відкушуючи від піци невеличкі шматочки, людина сповна встигає насолодитися її неймовірним смаком. Краще їсти кожен шматок, починаючи з гострого краю, а для більшої зручності рекомендується підтримувати «трикутник» за бортик. Звісно ніякі секрети нарізання чи поїдання не врятують піцу, котру кухар зумів зіпсувати, та не варто турбуватися. Майстри з Pronto Pizza в Івано-Франківську готують її неперевершено, тож варто лише замовити їжу у правильному місці!