четвер , 25.04.2024

Помер відомий прикарпатський хірург Володимир Нейлик

Вчора, 14 лютого року на 72-му році життя відійшов до вічності Нейлик Володимир Іванович — лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, працював у хірургічному відділенні КНП “Надвірнянська ЦРЛ”.


Про смерть медика розповіли на сторінці КНП “Надвірнянської центральної районної лікарні”

Володимир Нейлик віддав нелегкій медичній справі понад 44 роки свого життя. З 1993 — 2001 р. та з 2014 — 2020 р. обіймав посаду завідувача хірургічного відділення Надвірнянської ЦРЛ.

“Володимир Іванович, був надзвичайно хорошою людиною, мудрим лікарем, врятував не одне людське життя, користувався авторитетом та повагою серед колег та пацієнтів, був чуйним та уважним у ставленні до хворих та працівників лікарні, відданим громадянином і патріотом України та рідного краю, нагороджений медаллю “за заслуги перед Надвірнянщиною”.

Без сумніву, він уособлював собою взірець талановитого хірурга, який всі сили віддавав роботі і розвитку свого хірургічного відділення. Володимир Іванович постійно самовдосконалювався, був вимогливим до себе та колег. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати. Поділяємо Ваше горе!”, – висловили співчуття рідним та близьким керівництво лікарні.

Похорон відбудеться сьогодні, 15 лютого о 12:00.

Читайте також:
Єзупільська міська лікарня отримала 20 багатофункціональних ліжок та генератор (ФОТО)