середа , 24.04.2024

На війні загинули бійці з Прикарпаття Назарій Гавриш і Микола Волосянчук

У російсько-українській загинули військовослужбовці з Івано-Франківщини Назарій Гавриш і Микола Волосянчук. Воїни захищали країну від окупантів у Донецькій області.

Назарій Гавриш народився 19 квітня 1997 року, проживав у Тлумачі. Чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України після початку повномасштабної війни. У війську Назарій отримав звання лейтенанта, повідомили Суспільному у Тлумацькій міській раді.

Боєць воював на Бахмутському напрямку. Там воїн отримав поранення, через яке йому ампутували дві ноги. Назарій Гавриш загинув дорогою в госпіталь у Дніпрі.

“Висловлюємо щирі співчуття батькам, родині. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!” — написали на Facebook-сторінці Тлумацької міської ради.

Микола Волосянчук народився 16 грудня 1993 року, проживав у селі Милування Тисменицької громади. Чоловік став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення. Служив у гранатометному відділенні взводу вогневої підтримки однієї з військових частин ЗСУ.

Із 31 січня 2023 року воїн вважався зниклим безвісти після наступально-штурмових дій російських окупантів, йдеться на сторінці Тисменицької міської ради.

Микола Волосянчук загинув поблизу села Білогорівка Бахмутського району.

Читайте також:
Графік вимкнення світла на 11 лютого: ліміту вистачить надовго