субота , 20.04.2024

Чи можна заряджати електронні цигарки

Електронні цигарки – цікавий винахід. Вони стають гарним вибором для тих, хто підтримує культуру паління, але разом з тим піклується про власне здоров’я. Та якщо ви хочете, щоб ваш девайс служив вам якомога довше, необхідно систематично доглядати за ним.

Багато курців бажають зекономити й перезаряджають одноразки, але якщо в одному випадку робити це можна, хоча й складно, то в іншому взагалі не рекомендується. Між тим, якщо це робити усе правильно, використовувати електронну цигарку можна буде максимально довго. Є й третя група електронних цигарок, аккумулятор яких можна перезаряджати – їх можна придбати в спеціалізованому магазині Vape Star https://vapestar.kiev.ua/.

Термін експлуатації акумулятора такої електронної цигарки можна продовжити, якщо робити все з розумом. Тут головне дотримуватися кількох важливих правил. По-перше, треба спочатку повністю розрядити батарею. Далі необхідно підключити її до мережі за допомогою зарядки та зарядити за один раз, не відключаючи навіть на 5 хвилин. Якщо ви хочете, щоб батарея вашої електронної цигарки функціонувала якомога довше, заряджайте її правильно. Тобто дотримуйтесь повного розряду, після чого підзаряджайте також на повну.

Особливості аккумулятора електронних цигарок

В залежності від особливостей акумулятора електронки можна розділити на три основних види: зі знімним акумулятором, для зарядки якого підходять лише спеціалізовані зарядні пристрої; цигарки із вбудованою батареєю, підзарядити яку можна через відповідний USB роз’єм; без можливості підзарядки (після використання їх просто викидають).

Заряджання електронної цигарки за допомогою USB-дрота – це один з найпопулярніших методів подовжити життя вейпа, якого б бренду він би не був – ELF BAR, SERBETLI або BRUSKO GO. До основних переваг такого методу можна віднести простоту, адже тут немає необхідності спершу розбирати пристрій, щоб зарядити його. Також це універсальність, оскільки для здійснення заряджання підійде будь-який зарядний блок з USB роз’ємом.

Для того, щоб акумулятор електронної сигарети не зламався, заряджання не повинно відбуватися всю ніч. Зазвичай для цього необхідно не більше 5 годин. По-друге, залишати її надовго без контролю небезпечно, тому це потрібно робити лише в денний час, півд наглядом.

І найголовніше. Перед використанням електронки та спробою перезарядити її спочатку уважно прочитайте інструкцію виробника, щоб не упустити важливу інформацію, адже інколи робити цього не можна.