субота , 27.04.2024

У Старому Косові 19-річний водій “Ланоса” збив трьох пішоходів

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у неділю, 15 січня, у селі Старий Косів Косівської територіальної громади.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Вчора ввечері, о 22-ій годині на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Старий Косів. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що 19-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, рухаючись в напрямку Косова, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху.

Відтак не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з  бетонною огорожею житлового господарства. Від удару транспортний засіб відкинуло на узбіччя, де він вчинив наїзд на  трьох пішоходів 20-ти, 49-ти та 22-ох років. Останні вийшли з припаркованого автомобіля та стояли на тротуарі.

Внаслідок ДТП пішоходів з травмами госпіталізували до Косівської центральної районної лікарні.  Керманича перевірено  – тверезий.

За фактом автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Снятинщині п’яний водій заїхав у кювет (ФОТО)