п’ятниця , 26.04.2024

На війні громада Прикарпаття втратила ще двох героїв

30 грудня у бою з московськими окупантами, в районі населеного пункту Білогорівка Бахмутського району, загинув Василь Кваснюк, 1978 року народження, житель селища Печеніжин.

“У молодого чоловіка попереду було все життя… Вмирають найхоробріші, найдобріші, готові на все заради інших. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним з приводу непоправної втрати. Нехай душа загиблого воїна Василя знайде вічний спокій, а пам’ять про героїчного сина України вічно зберігатиметься у наших серцях. Про дату та час прибуття скорботного кортежу з тілом Героя буде повідомлено додатково”,- йдеться на сторінці громади.

Захищаючи нашу державу і кожного Вас з нами від російської орди в районі міста Гуляйполе Запорізької області загинув військовослужбовець територіальної оборони від Пасічнянської громади житель села Пасічна ГРИГА ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ (17.05.1985 року народження).

“Сумна звістка в яку до останнього не хотілося вірити!!! До останньої хвилини сподівалися, що найгірше це неправда, а військовослужбовець отримав тільки поранення чи взятий в полон! Проте сьогодні вечором офіційно прийшла звістка, що ворог нещадно забрав життя ще одного нашого Героя!!! Не розбираючи – жінка, чоловік, бабуся, дідусь чи маленька дитина, росіяни без роздумів застосовують свої бомби, ракети та кулі для знищення українців. Для чого це вони роблять?!! Весь світ має їх схаменути і зупинити, адже з кожним днем все більше горя приносять, багато дружин втрачають чоловіків, мами синів, а діти батьків!!! Володимир назавжди залишиться прикладом самовідданості у боротьбі за нашу свободу і незалежність. Ми щодня докладаємо максимум зусиль, аби вибороти Перемогу, але яку високу ціну доводиться платити. Йдуть найкращі!!! Велике горе для всіх. Співчуття дружині, батькам, рідним, близьким та всіх хто знав Героя Володимира!!! Світла та вічна пам’ять тобі, Герою…”,- йдеться на сторінці громади.

Час та дату приїзду траурного кортежу, а також місце та дату похорону повідомлять, як тільки стане відомо.

Читайте також:
На Прикарпатті 2 січня не вимикатимуть світло майже до вечора