вівторок , 19.03.2024

94-річний прикарпатець віддав свої заощадження на потреби ЗСУ

94-річний дідусь із Надвірної Івано-Франківської області передав свої грошові заощадження на потрібні Сили оборони України, щоб підтримати воїнів ЗСУ.

Про це повідомив мер Надвірний Зіновій Андрійович у своєму Facebook.

Незважаючи на такий вельми похилий вік, Володимир Володимирович Івасишин особисто прийшов до міськради, щоб передати гроші, які відклав для себе на “чорний день”.

Пенсіонер розповів, що нинішня повномасштабна військова агресія Росії проти України – друга війна у його житті, а першу він пережив підлітком, та зізнається при цьому, що досі пам’ятає ті події.

“Тепер, говорить пан Володимир: “Якби мав краще здоров’я – пішов би захищати Україну на передову””, – передає слова мужнього дідуся градоначальник.

Андрійович уточнив, що пенсіонер приніс накопичену суму у розмірі 1000 гривень, вирішивши передати гроші та в такий спосіб підтримати українських захисників.

“Цей вчинок мене дуже розчулив, наскільки сильна духом та патріотична людина. Поспілкувавшись із ним, я ще раз переконуюся в тому, що українську націю не перемогти. Дух незламності у нашій ДНК” – йдеться у публікації.

Читайте також:
Графік погодинних вимкнень на Прикарпатті 26 січня