вівторок , 19.03.2024

У Микуличині внаслідок пожежі загинуло двоє людей

У результаті займання у Микуличині загинуло двоє прикарпатців. Попередня причина пожежі — несправність порушення правил користування електрообігрівальними приладами.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до поліції сьогодні, 3 грудня близько 3 години ночі. Пожежа сталася у приватному будинку у селі Микуличині, що на Яремчанщині.

На місці події працювали співробітники ДСНС, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст. Внаслідок пожежі загинули  двоє чоловіків, місцеві мешканці, віком 44 та 55 років.

Попередньою причиною загоряння могло стати  недотримання заходів безпеки при користуванні електрообігрівальними приладами.

За вказаним фактом слідчі розпочали  кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з приміткою нещасний випадок).

Тіла  загиблих  направили на експертизу для  встановлення остаточних причин  смерті.

Також проводитимуться необхідні експертизи для встановлення причин загоряння.

Прикарпатські поліцейські закликають, щоб уникнути пожеж та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при погоджені з вогнем. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, при експлуатації електричних приладів та нагрівальних печей, слідкуйте за справністю електромереж, проявляйте обережність у поводженні з вогнем та не паліть у ліжку.

Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Читайте також:
У Коломиї від отруєння чадним газом загинули 4 молодих людей