середа , 24.04.2024

Освітлення в домі: як обрати та де купити необхідні прилади

Сьогодні оселя – це не просто місце, де ви проводите свій час, де спите тощо. Це – направду, власна фортеця, місце затишку та комфорту. Це – дім.

люстри

Але щоб дім справді був затишним, слід той затишок облаштувати. І в цьому, як не коли, допоможе правильне освітлення.

Саме освітлення відіграє величезну роль. Воно дозволяє візуально збільшити простір, виділити акценти, провести зонування тощо. Проте попередньо слід знати, завдяки яким освітлювальним елементам це вдасться зробити. Тому сьогодні ми розкажемо про те, як обрати та де купити люстру недорого.

Як обрати освітлювальні прилади

Освітлення в домі слід продумувати завчасно, адже більшість приладів встановлюється ще на перших етапах ремонту (для яких потрібно підводити електродроти). Відповідно, завчасно необхідно обирати освітлювальні прилади. Експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Місце розташування. Тут йдеться не тільки про кімнату – ванна, кухня, вітальня, спальня – але й про місце у кімнаті. Тобто, головне (як єдине джерело світла) чи другорядне (для зонування, акцентування уваги тощо).
  2. Тип приладу. Тобто, люстри, елементи точкового освітлення, трекові системи, настільні чи настінні світильники, торшери, лампочки, електрофурнітура, елементи вуличного освітлення тощо.
  3. Потужність. Якщо це діодні елементи – їхня номінальна потужність та запас годин роботи, якщо звичайні прилади – на скільки лампочок вони розраховані.
  4. Ціна. Дешеві елементи освітлення є і вони навіть можуть працювати деяких час, проте! Неякісна проводка може призвести до замикання, плавлення та загоряння. Тому, економити на якості не слід!

Важливо: всі фактори слід розглядати сукупно!

Де купити

Знайти перевіреного дилера так же важливо, як і якісні елементи освітлення. Тут на допомогу прийде інтернет-магазин ЛеоКераміка.

Серед його переваг:

  1. Великий асортимент різноманітних освітлювальних товарів.
  2. Приємні ціни, які нижчі, ніж у конкурентів.
  3. Гарантія якості на кожен товар.
  4. Швидка доставка в будь-який куток України.
  5. Можливість обміну чи повернення.
  6. Велика бонусна програма для постійних та оптових клієнтів.
  7. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.

Як бачимо, світло відіграє важливу роль в оформленні інтер’єру чи екстер’єру. Тому, до вибору освітлювальних елементів слід підійти максимально серйозно. На допомогу вам прийде інтернет-магазин ЛеоКераміка. Великий асортимент товарів, приємні ціни, бонусна програма – далеко не єдине, що вам тут запропонують!