субота , 20.04.2024

Безперечні переваги, які отримує замовник натяжних стель: для квартири в новобудові або вторинного житла

Вибір технології ремонту важливо робити заздалегідь. Щодо всіх питань, які так чи інакше стосуються монтажних та оздоблювальних робіт краще за все звертатися до професіоналів.

В ремонті важливим аспектом є не тільки його якість, а й швидкість виконання. Найпопулярнішим варіантом обробки стелі є натяжна конструкція. Такий варіант оформлення інтер’єру – максимально практичний та естетично привабливий. Натяжне полотно має велику різноманітність кольорів і фактур, що дозволяє створити будь-який дизайн приміщення.

Послугу встановлення стелі варто замовляти у компанії виробника. Таке рішення комплексного підходу до ремонту буде не тільки економнішим, але й швидким та якісним. Професійна команда фахівців встановлять натяжну стелю будь-якої складності. Наприклад, на сайті виробника в Хмельницькому за посиланням https://www.briton.com.ua/khmelnytskyi можна ознайомитися з галереєю робіт, технологією установки, цінами підрядника та замовити натяжні стелі “під ключ”.

Інтер’єрне рішення у квартиру в новобудові

Натяжні стелі ідеально підходять для оздоблення нового житла. Після забудовника можуть залишатися нерівні поверхні, в тому числі й стеля, яка може бути далекою від ідеалу. Але обравши правильну технологію, усе вирішується буквально за один день. Переконливі переваги натяжної конструкції такого типу:

  • спрощена і доступна технологія виготовлення;
  • якість виконання. Звичайно, цей параметр у багатьох випадках залежить саме від підрядника, але все ж варто розуміти, що підвісна конструкція монтується простіше, аніж коли виконується ідеальне вирівнювання стелі з багатьма недоліками;
  • можливо обрати той дизайн, який до вподоби та відповідає унікальному дизайнерському задуму інтер’єру. Наприклад, з декількома рівнями, з підсвіткою, з фотодруком тощо.
  • швидкість виконання робіт. Встановлення полотна відбувається доволі стрімко та триває близько 3-4 годин, завдяки чому замовник економить час проведення ремонту.

Перед тим як замовити натяжні стелі, велику увагу доведеться приділити саме підбору матеріалів (матовий, глянцевий, сатиновий), кольору, формі конструкції тощо. Розкішно виглядають стельові конструкції з підсвіткою по периметру, які називаються “парящі”, але якщо бюджет вкрай обмежений, є можливість віднайти більш лаконічне і просте, але разом із тим все ще стильне рішення.

Переваги для житла у старому фонді

Загалом таке оздоблення підходять майже для всіх будівель. Наприклад, для офісів, закладів освіти, комерційних приміщень тощо. Але найбільше ті ж лаконічні білі натяжні стелі освіжають вторинне житло, яке потребує ремонту.

Переваг тут дуже багато. Наприклад, можливість кардинально змінити приміщення, обравши нестандартний колір полотна. Є можливість повпливати на освітлення, більш детально його продумати, зробити вмонтовані точкові світильники.

Технологія з використанням дворівневої стелі дозволяє створювати такі ідеї, які ідеально впишуться навіть у старе житло з не дуже рівними поверхнями та досі не виправленими помилками будівельників та ремонтників.

Також не можна обійти увагою і той факт, що монтаж таких конструкцій – це додатковий захист від затоплення, що дуже актуально для старого житла, де з комунікаціями може бути все далеко не так райдужно і добре. Оскільки у виробництві використовується плівка ПВХ, ризики, пов’язані з підтопленням і сирістю зводяться до нуля.