п’ятниця , 26.04.2024

Заміна ручки в пральній машині

У сучасному світі люди, що стирають вручну, стали рідкістю, адже на заміну ручному пранню прийшли пральні машини, що дозволяють здійснити прання більш якісно і швидко.

Термін служби пральних машин дозволяє тривалий час не замислюватись щодо їх заміни. При потребі ремонту пралки звертайтесь до https://fixme.com.ua/remont-pralnykh-mashyn/. Однак, як будь-яка техніка, яка регулярно функціонує, пральні машинки з часом зношуються, що веде за собою необхідність їх ремонту або повної заміни. Багато власників пральних машин стикаються з тим, що зламалася ручка у пральній машині. Якщо Ви також зустрілися з цією проблемою, не варто переживати, адже заміна ручки на пральній машині не принесе Вам особливого клопоту.

Як відкрити пральну машину, якщо зламалася ручка

До того, як Ви приступите до ремонту зламаної ручки або встановлення нової, слід дізнатися, як відкрити пральну машину якщо зламалася ручка. Існують різні способи відкриття пральної машинки, у якої зламалася ручкою. Найбільш поширені та зручні методи наведені нижче:

  1. Екстрене відкриття. Деякі моделі пральних машинок оснащені спеціальними важелями, розташованими під нижньою панеллю, що дозволяють негайно відчиняти двері. Знявши цю панель, Ви зможете знайти цей важіль біля фільтра, що відповідає за злив води.
  2. Відкриття блокатором дверей. Блокатор дверцят пральної машини знаходиться під верхньою кришкою, проте його зняття вимагає особливого клопоту, тому цей метод слід довірити професіоналу.
  3. Використання інструментів. Коли ручка відламалася частково, Ви зможете відкрити двері пральної машини, використовуючи плоскогубці. Просто вхопилася за частину, що залишилася, і відкрийте дверцята
  4. Використання мотузки. Просуньте мотузку в отвір між корпусом та дверима пральної машини та потягнувши її, Ви зможете відкрити двері пральної машини зі зламаною ручкою.

Як поміняти ручку пральної машини своїми руками

Змінюємо ручку на пральній машині власноруч

У спеціалізованому магазині запчастин Ви без проблем зможете придбати ручку, що підходить саме Вашій пральній машинці. Перш ніж поміняти ручку пральної машини, зламану ручку слід зняти таким чином:

  1. Відкрутити кріплення дверцят пральної машинки і зняти її.
  2. Розкрутивши болти, що з’єднують дві половини дверцят пральної машини, за допомогою плоскої викрутки роз’єднайте їх.
  3. Зніміть скло.
  4. Проштовхуйте металевий стрижень шилом або цвяхом до повного вилучення.
  5. Вийміть ручку та дістаньте гачок та пружинку.

Всі дії рекомендується фотографувати, щоб не допустити помилок, коли буде замінено ручку люка на пральній машині.

Упоравшись зі зняттям ручки пральної машинки, можна приступати до встановлення нової:

  1. Встановіть нову пружину в потрібне місце.
  2. Вставте гачок, а також ручку до повного упору.
  3. Прокрутіть штир за допомогою плоскогубців до повної установки.
  4. Перевірте правильність встановлення нової ручки, перевіривши функціональність її пружини.
  5. Встановіть скло між двома половинами дверцят і зафіксуйте їх
  6. Закрутіть усі болти та встановіть люк на місце.

Розібратися з тим, як поміняти ручку пральної машини своїми руками, Ви змогли. Однак не завжди це виходить зробити правильно, адже заміна ручки дверей пральної машини є досить складним процесом, тому слід довіряти цю роботу фахівцям.

Ремонт ручки на пральній машині

Заміна ручки на пральній машині є досить складним процесом, що вимагає відповідної кваліфікації, знань та умінь. Наша компанія є провідним сервісом, що займається діагностикою та ремонтом побутової техніки. Ми маємо велику кількість постійних клієнтів, які завдяки злагодженій роботі наших фахівців забули про проблеми, пов’язані з виходом з ладу побутової техніки та покупкою нової.

Професійна бригада майстрів нашої компанії готова оперативно та якісно здійснити як ремонт ручки на пральній машині, так і її заміну за доступною ціною. Ми гарантуємо підбір високоякісної деталі, її надійну установку та безкоштовну консультацію з питань її подальшої експлуатації, що виключає повторну поломку.

Наші фахівці мають багаторічний досвід роботи з побутовою технікою та готові усунути будь-яку неполадку Вашої пральної машини. Також ми забезпечимо Вас гарантією на встановлену деталь. Процес заміни ручки пральної машини нашими фахівцями займе короткий проміжок часу, позбавивши Вас клопоту, пов’язаного з виходом з ладу техніки.