п’ятниця , 29.03.2024

Асоціація лікарів амбулаторної медицини отримала гумдопомогу із США: 45 палет засобів медичного призначення

У жовтні 2022 Асоціація Лікарів Амбулаторної Медицини, що знаходиться у м. Дніпро, отримала від благодійного фонду «Дія.Ми» (м. Львів) велику партію гуманітарного вантажу медичного призначення. Цей вантаж надійшов до України з Америки.

гуманітарка

Ініціатором допомоги є американський благодійний фонд «Sunflower Community Fund», який з перших днів повномасштабної війни активно допомагає українським громадам, благодійним організаціям та окремим людям, які постраждали внаслідок бойових дій. «Sunflower Community Fund» приділяє особливу увагу допомозі українським дитячим будинкам, людям з особливими потребами, підліткам з групи ризику.

До складу гуманітарного вантажу увійшли: респіратори, кисневі маски і трубки, хірургічні набори, шприци, перев’язувальні матеріали, турнікети, санітайзери та багато іншого.

Благодійну допомогу планується розподілити поміж лікарень Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей. Особливу увагу буде приділено дитячим лікарням.

До його доставки долучився ще один відомий український благодійний фонд «Біржа Благодійності «ДоброДій», який взяв на себе оплату транспортних витрат по Україні. Окрема вдячність ТОВ «Біенор» за допомогу у вирішенні логістичних питань, пов’язаних з доставкою вантажу до м. Дніпро.

Читайте також:
Прикарпатка Вікторія Шпак розвернула три крісла на “Голосі” в Португалії (ФОТО, ВІДЕО)