четвер , 28.03.2024

Які вибрати квіти на весілля

Весілля – найвизначніший день у житті кожної людини, а значить, і подарунки до свята також мають бути незабутніми. Особливо важливий – букет, який гість підносить молодятам.

Оформлення композиції в такому випадку слід довірити досвідченим флористам, які добре знають мову квітів.

Ми звернулися до фахівців служби доставки квітів в Івано-Франківську, щоб отримати відповіді на поширені запитання. Ділимось з вами корисними порадами.

Які нюанси враховуються у процесі створення букета?

Насамперед дуже важливий підтекст, адже весільний букет символізує образ нареченої. У жодному разі не можна дарувати парне число бутонів – квітів має бути 3, 5, 7, 9 штук і більше. Для оформлення композицій є багато різних варіантів – у коробці, вазоні, кошику, або у вигляді фігурки. Приділяється величезна увага виду квітів, з яких складається букет. Зазвичай у день одруження прийнято дарувати наступні рослини:

  • Троянди – незмінна класика, символ любові та пристрасті. Колір бутонів можна вибирати будь-який, але краще все ж таки ніжно-рожеві тони або білі. Ці квіти мають тонкий аромат, пропонуються в різному форматі по довжині стебел, розміру та розкритості бутонів, що дозволяє створювати надзвичайно красиві та стильні композиції.
  • Півонії. Вони символізують молодість і силу. Квіти ідеально підходять молодій парі, що віддає перевагу активному способу життя та будує далекосяжні плани. Для весільних букетів бажано використовувати бутони пурпурового, темно-рожевого та білого кольору.
  • Орхідеї – це означає сексуальність і ніжність одночасно. Букет із них завжди виглядає надзвичайно презентабельно, дорого та стильно. Найкращим варіантом буде використання в одній композиції кількох сортів орхідей, які будуть відтіняти та доповнювати один одного.

Звичайно, це не єдині варіанти квітів, які можна задіяти у весільній флористиці. Вибір є завжди і він дуже великий. Головне при цьому – потрапити в струмінь, вгадати настрій і переваги тих, хто одружується.

Запрошуємо вас до магазину квітів «Квіти ІФ» https://kvity.if.ua/ – там ви зможете обрати  букет на будь-який смак і гаманець!