субота , 20.04.2024

Ворог завдав ракетного удару по енергетичній інфраструктурі Прикарпаття

Російські війська завдали ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури в Івано-Франківській області. Інформацію про атаку підтвердила голова ОВА Світлана Онищук.

Про удари по об‘єктах критичної інфраструктури в Івано-Франківській області офіційно повідомили в прес-службі ОВА близько 11:20 понеділка, 10 жовтня. Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила про удари по області, проте наразі жодних деталей не розголошує. За попередніми даними, які оприлюднило «Суспільне», йдеться про енергетичний об’єкт біля Бурштина. Мешканців Прикарпаття наполегливо закликають залишатися в укриттях.

«Зафіксували удари по об‘єктах критичної інфраструктури в області. Більше інформації згодом. Жителі Івано-Франківщини, залишайтесь в укриттях, є загроза нових ракетних ударів. Не поширюйте жодних фото, відео та припущень, не допомагайте ворогу», – зазначила Світлана Онищук.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 10 жовтня, росія завдала масових ракетних ударів одразу по кількох регіонах України. Повітряна тривога на всій території України почалася близько 07:30. Одразу після цього стало відомо про перші вибухи у Києві та Дніпрі. Згодом стало відомо про вибухи в Хмельницькому, Житомирі та Львові. Станом на 12:30 оголошено відбій повітряної тривоги.