четвер , 18.04.2024

В Івано-Франківську зупинили транспорт

Через російські ракетні атаки сьогодні, 10 жовтня, в Івано-Франківську зупинили рух транспорту.

Івано-Франківська обласна адміністрація

Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у відеозверненні.

“Прохання бути максимально в укриттях. Ми весь транспорт зупинили і ви тепер розумієте чому. По Україні завдаються масові удари. Ворог випускає велику кількість ракет, працює протиповітряна оборона. Але потрібно розуміти, що кількість ракет надзвичайно велика. Прохання максимально відреагувати.

Прохання для всіх підприємств, навчальних закладів та всіх закладів максимально обмежити офлайн режим. Тобто, максимально працювати в онлайн режимі протягом цієї доби.

Тому ще раз закликаю всіх івано-франківців без паніки, спокійно, перебувайте в укриттях. Будьте максимально безпечними. Обстріли можуть тривати достатньо довгий час. Тому, реагуймо на повітряні тривоги.

Дякуємо Богу та ЗСУ. Все буде добре! Ми переможемо! Ворог просто бачить, що програє, тому вдається до масових ударів. Давайте, будемо максимально обережні!”. – зазначив очільник Франківська.

Марцінків закликав усіх уникати виходу в місто і максимально перейти в режим онлайн.

Нагадаємо, зранку 10 жовтня Росія завдала масовані ракетні удaри одразу по декількох областях України. Зокрема, у центрі Києва ракети потрапили у цивільні об’єкти, є загиблі. Також ракетних ударів було завдано по Дніпру, Житомиру, Хмельниччині та Львівщині.