субота , 20.04.2024

Обмін крипти на фіат і фіата на крипту — найвигідніші умови

Один із найбільш популярних способів пасивного заробітку сьогодні – це ринок криптовалюти.

В рамках цієї ніші можна здійснювати транзакції з використанням різних видів валют з огляду на коливання курсу по кожному. Це дозволяє одержувати певний дохід. Але для цього необхідно спочатку знайти надійний обмінник криптовалют Україна.

Сьогодні подібних платформ представлено в інтернеті достатньо. Але не всі є надійними, пропонують прозорі умови. Тому до вибору майданчика для здійснення такої діяльності треба підходити ґрунтовно, враховуючи той факт, що скасувати транзакцію та повернути гроші, якщо вони вже відправлені на інший рахунок, неможливо. Це зумовлено політикою конфіденційності та незворотності, яка діє щодо кожного виду крипти.

Обмін біткоіну, ефіру, нео

Сьогодні існує можливість конвертації різних видів валют одна на одну. Транзакції можна здійснювати як між різними видами крипти, так і із залученням фіатних засобів. Але все це виключно в рамках інтернет-простору, оскільки цифрові гроші не мають фізичного аналога у вигляді справжніх монет чи банкнот. При цьому обмін криптовалют Львів пропонується здійснити і на готівку фіатних грошей.

Можна вибрати як місцеву валюту – гривню, так і конвертувати крипту у долари чи євро. Для цього достатньо погодити місце зустрічі з представником обмінки у конкретному місті у певний час. У цьому випадку обмін відбувається в напівавтоматичному або ручному режимі. Заявка подається у стандартному форматі на платформі в інтернеті. Угода переходить у стадію завершення лише після особистої зустрічі та передачі коштів.

Умови обміну крипти онлайн

Обмінювати криптовалюту можна у різний спосіб. Але найзручніші та найвигідніші умови пропонуються саме в обмінниках. Вони полягають у наступному:

  • перелік доступних варіантів валют, який зазвичай може змінюватись від кількох сотень до тисяч видів;
  • солідний запас грошей на платформі за кожним пропонованим видом валюти, що дозволяє здійснювати транзакції без тривалого очікування появи капіталу за тим чи іншим напрямом;
  • гарантії високого рівня безпеки, зокрема це стосується запобігання розкраданню особистих даних користувачів — як зареєстрованих, так і тих, що побажали залишитися анонімними відвідувачами.

Додаткову вигоду від таких угод можна отримати, якщо скористатися програмою лояльності. За правилами передбачено можливість зниження базової тарифної ставки за надання послуг. Надається така можливість зі збільшенням кількості транзакцій і досягненням певної загальної суми обміну грошей. Інформація про таку можливість відображується в особистому кабінеті користувача. Знижка на комісію може досягати досить пристойного розміру, внаслідок чого обмін грошей — фіатних та крипти — буде ще більш прибутковим та вигідним.