субота , 27.04.2024

Головні літературні новинки осені: де читати

За останні кілька років читання та художня література стали своєрідним трендом не лише серед молоді, але й старшого покоління. Саме тому людина з книжкою не викликає здивування. Лише цікавить, що вона так захопливо читає?

Наразі популярності набирають електронні книги, які не займають місця та й не коштують сотні гривень за один примірник. Знаходити їх можна на відповідних порталах, серед яких і uBooks. До слова, більше про uBooks на сайті, проте розберімося в усьому по-порядку.

Головні літературні новинки осені

Новинки в художній літературі з’являються чи не щодня. Проте лише одиницям вдається стати справжніми бестселерами. Так, цієї осені хочеться виділити наступне чтиво (яке, власне кажучи, вже стало хітом як за відгуками читачів, так і за рецензіями критиків!).

Непереможне сонце, Віктор Пелевін

Загадкова атмосфера, якої завжди притримується Пелевін, присутня й тут. Разом з чистим постмодернізмом, жагою до пригод та просвітленням роман заворожує з перший сторінок. До слова, події відбуваються в Індії.

Заповіти, Маргарет Етвуд

Культова антиутопія «Розповідь служниці» таки отримала продовження. Якщо читали її, то описувати новинку навіть немає сенсу. Зазначаємо лише, що буде цікаво!

Ключі Марії, Андрій Курков та Юрій Винничук

Двоє найвизначніших українських письменників не просто взялися за роботу, а створили щось неймовірно геніальне! Хрестовий похід, лицар Ольгерд, війни крізь століття, включно з Другою світовою і не тільки. Захоплює, чи не так?

Сповідь книгаря, Шон Байзелл

Здавалось би, чим може бути цікавою робота звичайнісінького продавця книг у Шотландії. Та ще й того, хто веде щоденник. Проте, як виявляється, пригод та ексцентричності йому не займати!

Рудоволоса жінка, Орхан Памук

Геніальний письменник створює геніальні книги. У даному випадку маємо геть нетиповий детектив з акторкою бродячого театру в головній ролі.

Квартира на двох, Пет О’Лірі

Таємні незнайомці завжди захоплюють наші думки та уяву. Особливо, коли в них закохуєшся. А що робити, коли їх одразу двоє?

Місячне сяйво, Майкл Шебон

Лауреату Пулітцеровської премії вдалося зробити неможливе. Він поєднав величні космічні досягнення США, кохання, сімейну сагу та військове минуле в один роман. Вийшло цікаво.

Пазл, Франк Тільє

Любителям триллерів присвячується. Тут і закинуті психлікарні, і дивні історії, і заплутаний сюжет.

Червоний записник, Софія Лундберг

Життя головної героїні змінилося кардинально, проте маленький записник – як згадка з минулого. Але чи вдасться йому все в собі втримати?

Де читати?

Новинок, як і обіцялося, багато. Аби не носитися з паперовими книгами, можна зайти на сайт uBooks та насолодитися найкращими літературними творами вже зараз. Аби скористатися всіма перевагами електронної бібліотеки, не забудьте авторизуватися!