четвер , 28.03.2024

Good Sushi & Pizza – наша піца прийдеться Вам до смаку

Що може бути краще, чим коштувати гарячу смачненьку піцу в домашньому затишку у коли друзів чи рідних.

піца франківськ доставка

Якщо у Вас виникло бажання поїсти смачненького, але Вам лінь вибиратися в піцерію, або на це немає часу, не біда, просто зробіть замовлення з доставкою.

Good Sushi & Pizza здійснює доставку в усі куточки Івано-Франківська, до порогу Вашого дому чи на роботу в офіс. Ми готуємо її з любов’ю, створюючи широкий вибір смаків, серед розмаїття начинок, Ви неодмінно знайдете свою улюблену піцу. Замовляючи у нас, Ви зможете насолодитися смачненьким навіть не виходячи з дому чи офісу, зекономивши свій час і сили.

Піца Франківськ – широкій вибір смаків.

У нас величезний вибір піци, представлені усі її популярні і традиційні різновиди, також є багато оригінальних, авторських рецептур. Серед усього цього розмаїття кожен знайде собі варіант до смаку, або ж зможе скуштувати щось новеньке, з начинкою, яку раніше не пробував.

Наші піцайоло володіють багаторічним досвідом роботу, кожна їхня піца це шедевр кулінарного мистецтва, який неодмінно схочеться спробувати ще раз. Втілюючи свої рецепти, вони використовують добірні інгредієнти, усі продукти проходять ретельну перевірку. Приготування виконуються на сучасній добре оснащеній кухні, яка працює з дотриманням усіх санітарних норм. Весь персонал наших закладів вакцинований, адже ми дбаємо про безпеку клієнтів.

Ми встановили демократичні ціни на всі позиції нашого меню, а щоб зробити їх ще більш доступними, впровадили постійні знижки і вигідні акційні пропозиції. Якщо хочете скоштувати різні начинки, чи пригостити компанію друзів, тоді просто скористайтеся акцією 1+1=3. Вона дозволить придбати три піци за ціною двох, так Ви зекономите отримавши більше.

І не забувайте, що в межах Івано-Франківська діє безкоштовна доставка!

Чому варто замовляти в Good Sushi & Pizza?

  • Великий вибір піци, в наявності всі популярні начинки.
  • Кожна позиція в меню володіє прекрасними смаковими якостями.
  • Для приготування їжі використовуються свіжі і екологічні інгредієнти.
  • У нас працюють професійні, досвідчені піцайоло.
  • Приготування здійснюється в ідеальних санітарних умовах на сучасній кухні.
  • У закладу лояльна цінова політика, діють акції і знижки.
  • Доставка оперативна і здійснюється в термобоксах.
  • В межах Івано-Франківська доставка безкоштовна.
  • Прийом замовлень без вихідних.

Замовлення приймаються на сайті Гуд Суші, по телефону +380992382728, або за адресою вул  Грюнвальдська, 10 та Сорохтея, 41А.