п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті під час пограбування поранили продавчиню сільського магазину (ФОТО)

Посеред білого дня зловмисник зайшов до магазину, спричинивши тілесні ушкодження продавчині та заволодів грошовими коштами та товаром. Потерпілу госпіталізували.

Про це сьогодні, 1 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У п’ятницю, 29 липня, о 15:45 до долинських поліцейських надійшло від медиків, про те, що в селі Гериня Долинської територіальної громади у приміщенні місцевого магазину поранено продавчиню.

Поліцейські негайно виїхали на місце події. В ході проведення першочергових слідчих дій з’ясовано, що в торговий заклад зайшов чоловік та вимагав, щоб продавець дала йому безплатно алкоголь. Жінка відмовилася, тоді нападник забіг за прилавок, почав душити потерпілу та завдавав їй удар кулаком в область голови. Коли жінка втратила свідомість, нападник ножем поранив її в шию. Заволодівши коштами та товаром фігурант покинув місце злочину.

Поліцейські відпрацювали місце події, провели детальний огляд та опитали можливих свідків. У результаті кропіткої та наполегливої роботи оперативники, менш ніж за дві години та затримали його неподалік вчинення злочину. Затриманий – 30- річний місцевий мешканець, раніше судимий за скоєння майнових злочинів.

Слідчі затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Судом обрано затриманому запобіжний захід – тримання під вартою. Процесуальне керівництво у справі здійснює Калуська окружна прокуратура. Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до скоєння злочинів.

Читайте також:
У сусідній області жінка вбила 38-річного чоловіка з Франківщини