четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті дівчинка продала своє волосся та пожертвувала гроші на ЗСУ (ФОТО)

Софійка Донскова з Рогатина, що на Івано-Франківщині, підстригла та продала своє волосся, щоб зароблені гроші передати на потреби української армії.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці “Рогатинська громадська організація Української спілки ветеранів Афганістану — волонтерське крило”.

Дівчинка зістригла майже пів метра золотистого волосся, ідеться у дописі. Софійка продала волосся за 2 000 грн й передала гроші на потреби військовослужбовців. Про таку ініціативу дівчина задумалася ще три роки тому, але тоді її волосся було закоротким.

“Тепер, коли вона спостерігала за дивовижними подвигами наших ЗСУ, вирішила, що пора втілювати задумане. Історія Софійки — надзвичайно зворушливий і трепетний приклад любові до України та її захисників. Ми дякуємо батькам дівчинки за виховання такої громадянської позиції у дитини, розуміння її ідеї, підтримку в цьому задумі! І щиро дякуємо Богові за це чудове знайомство з маленькою, але надзвичайно сильною пір’їнкою нашого ”Волонтерського крила”, — йдеться у дописі.

Читайте також:
Готові лише 11%: чи зможуть школи на Прикарпатті з вересня навчати учнів офлайн