четвер , 09.05.2024

Дитячий одяг оптом: переваги та де купляти

З кожним днем ціни на різноманітні товари, зокрема, одяг, невпинно зростають. Особливо це відчутно, коли вдома є діти, які ростуть погодинно. Проте, вихід є – слід купляти дитячий одяг оптом.

Великий асортимент товару представлено на сайті https://sensorik.com.ua/. Проте розберімося, як такий одяг обирати та які переваги оптових закупок.

Переваги оптових закупок

Ще кілька років тому одяг оптом продавали лише в магазини та для торгових точок на базарах. Сьогодні ж цей вид торгівлі доступний всім, оскільки виробники скоротили мінімальні показники. Так, тепер опт вважається від покупки трьох одиниць однакового товару. Деякі ж виробники вимагають купляти упаковками – по кілька різних розмірів одного виду товару.

Переваг таких покупок безліч. Проте слід виділити:

  1. Суттєво нижчі ціни. Так, при покупці оптом товар може коштувати на 80% дешевше. До прикладу, блок носків (12 пар) коштує 120-150 грн, тоді як одна пара окремо – від 30 гривень.
  2. Більший вибір товарів. Покупець обирає з усього наявного у виробника асортименту, а не з того, що пропонує перекупщик.
  3. Можливість заробляти. Купуючи кілька однакових товарів оптом, можна заробляти, розпродуючи його поштучно.

Як обирати одяг оптом

Обирати одяг, купуючи його оптом, не складно. Проте експерти радять звертати увагу на:

  1. Розмір товару.
  2. Умови покупки – однаковий розмір, блоками з різними розмірами тощо.
  3. Ціни від кількості товару.
  4. Якість.

Важливо: особливу увагу слід звертати на якість товару. Недобросовісні виробники, розпродуючи одяг оптом за низькими цінами, економлять на тканинах, пошиттю тощо. Ба більше, при таких закупках обмін чи повернення практично неможливі.

Де купити

Намагаючись купити дитячий одяг оптом, слід знайти перевіреного виробника чи постачальника. Саме таким є інтернет-магазин 7КМ.

Серед переваг магазину слід виділити наступне:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Зручний пошук на сайті.
  3. Можливий огляд та покупка безпосередньо на складі.
  4. Низькі ціни – від 8 грн до 300 за одиницю.
  5. Мінімальний опт – від трьох речей.
  6. Швидка доставка – до п’яти робочих днів.
  7. Можлива післяоплата – при отриманні на пошті.
  8. Дозволяється обмін та повернення.

Як бачимо, оптові закупівлі – річ доволі вигідна. Так ви можете не тільки зекономити, а ще й заробити, розпродуючи те, що не потрібно. Проте важливо знайти перевіреного виробника чи постачальника, яким є 7КМ. Великий асортимент товарів та низькі ціни – найкраща пропозиція.