середа , 17.04.2024

Зарядна станція: як вибрати та де купити

У світлі сучасних реалій постійно бути на зв’язку – не така вже й примха, як необхідність. От тільки більшість пристроїв можуть автономно працювати від кількох годин до доби (або трохи більше). А що робити, коли зникає можливість їх зарядити?

зарядна станціяТут на допомогу й приходять мобільні зарядні станції. Їхній великий вибір та різноманіття функцій не залишить нікого байдужими. Проте слід вибрати найкращий мобільний акумулятор, а от купити його тут – вже не проблема.

Але розберімося зі всім по порядку.

Як вибрати зарядну станцію

По суті, мобільна зарядна станція – це великий акумулятор, який здатен впродовж довгого періоду часу утримувати заряд, а при потребі – роздавати його на інші пристрої. Така система зручна:

  1. У походах, поїздках.
  2. Під час вимкнення електропостачання.
  3. У місцевостях, де немає під’єднаної електромережі.

Зарядні станції бувають різних видів, а тому, обираючи її, слід відштовхуватися від конкретних параметрів. А саме:

  1. Ємність акумулятора. Чим вона більша, тим більше пристроїв можна зарядити. Найкращий варіант – в межах 1 500 Вч.г.
  2. Можливість зберігати заряд. Від цього параметру залежить, як довго сама зарядна станція триматиме електроенергію з мінімальною кількістю втрат.
  3. Температурний режим. Тобто, в яких умовах зарядна станція працюватиме без перебоїв. Найчастіше, це – від -20 до +60 градусів за Цельсієм.
  4. Кількість виходів. Тобто, як багато приладів ви зможете зарядити одночасно.
  5. Типи виходів. Від цього залежить різноманітність приладів – від смартфонів та ноутбуків до холодильників і навіть електроавтомобілів.

Важливо: чим більше функція та можливостей має зарядна станція, тим більша її ціна та вага. Остання може досягати до 25-40 кілограмів!

Де купити?

Важливо не тільки правильно обрати зарядну станцію, але й магазин, у якому її придбати. Адже саме дилер відповідає за якість товару, оригінальність, відсутність пошкоджень тощо. Саме тут на допомогу приходить інтернет-магазин Norfin.

Серед його переваг слід видіти наступне:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Гарантія на всі прилади.
  3. Нижча ціна, здобута завдяки безпосередній співпраці з виробниками.
  4. Швидка доставка – до п’яти діб.
  5. Можливість оформлення договору оферти.
  6. Різні способи оплати: накладний платіж, по перерахунку, готівкою.
  7. Знижки та акції.
  8. Можливість обміну чи повернення.

Як бачимо, купити зарядну станція – не проблема. Слід лише чітко визначитися з усіма параметрами, які саме вам потрібні, а також обрати надійного дилера. Серед останніх – інтернет-магазин Norfin. Великий асортимент якісних сертифікованих товарів та невелика ціна – найкраще, що тільки може бути.