субота , 20.04.2024

Світловідбиваюча стрічка для вантажівок

Світловідбиваюча стрічка для вантажівок має пряме відношення до продукції сигнального типу. Це якісне маркування будь-якого транспортного засобу.

Розташовується на поверхні і горизонтально і вертикально згідно зі спеціальними схемами. Бічні і задні габарити вантажівки при цьому мають підвищену видимість. Використовується стрічка і для стаціонарних об’єктів. Це можуть бути шлагбауми, ворота, розділові стовпчики, небезпечні повороти, місця паркування тощо.

Завдяки призматичній структурі матеріалу світло відмінно відбивається від стрічки. Під різними кутами огляду спостерігається яскраве світіння смуг. Коли темно або настає туманно-похмура погода, функціональні здібності стрічки не губляться. Вантажівка стає добре помітною на проїжджій частині дороги. Добре видно бічні і задні габарити вантажних машин, їхні причепи і напівпричепи. Відповідно рух стає більш безпечним.

На сталість процесу світіння впливає специфічність структури матеріалу. Колір стрічки: червоний, жовтий або білий організовує підкладка з ПВХ. Це захисний шар – один з трьох основних шарів матеріалу. Другий світловідбиваючий шар утворюють мікролінзи, поміщені в прозорий полімер. Їх кількість і призматична форма ефективно відображають світлові промені від фар, вуличних ліхтарів та іншого освітлення.

Завдяки клеїчній основі світловідбиваюча стрічка для вантажівок надійно фіксується на металі, тентовій тканині. Зчеплення стрічки з пластиковою або скляною поверхнею також відмінне. Варто зазначити, що рельєфна або нерівна поверхня не є перешкодою для утворення міцної адгезії. Особлива гнучкість смуг сприяє хорошому зчепленню. При цьому слід не забувати, що наклеювання світловідбиваючої стрічки має здійснюватися правильно.

З поверхні усувається пил і бруд. Потім спиртовмісний склад знежирює основу. Чиста і суха поверхня стає ідеальною для маркування. Стрічки німецького виробника Orafol, наприклад, зберігають свої відбиваючі здібності без зміни протягом 10 років. Даний виробник дає таку гарантію на свою продукцію.

Компанія «Комтранс Україна» пропонує якісне контурне маркування у вигляді світловідбиваючої стрічки. Ця продукція сприяє безпечному руху. Організувати подібний рух дозволяють і інші важливі деталі. Наприклад, – бризговики на напівпричіп. Вони розсіюють бруд дорожнього покриття і створюють для водія хорошу видимість як при обгоні, так і безпосередньо в дорозі.

Пропоновані Вам світловідбиваючі стрічки мають високі експлуатаційні характеристики. Сертифікати якості надані на всі позиції товару.