четвер , 25.04.2024

Поблизу Коломиї перекинувся автомобіль. Загинули двоє людей (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася у понеділок, 11 липня, у селі Шепарівці, що поблизу Коломиї.

ДТП ШепарівціКерманич легковика перевищив швидкість, в результаті чого авто перекинулось. Від отриманих травм загинули водій та пасажир транспортного засобу.

Про це сьогодні, 12 липня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як попередньо встановили слідчі, вчора ввечері, близько 22:25, у селі Шепарівці 30-річний мешканець Косівщини, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, рухався у напрямку до Івано-Франківська. Під час руху керманич не дотримався безпечної швидкості руху та виїхав на кільцеву розв’язку в с. Шепарівці, внаслідок чого автомобіль декілька разів перекинувся.

В результаті аварії водій та 35-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці події.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Коломийському районі внаслідок ДТП загинув велосипедист (ФОТО)