четвер , 09.05.2024

Підкорюємо світ та наближаємо перемогу України – виробник взуття Олдком

Сьогодні український бізнес згуртувався та об’єднався навколо допомоги для наших співгромадян.

Не залишився осторонь і виробник взуття Олдком, який вкладає усі зусилля для розвитку спільного майбутнього. В Олдком розуміють, що таке перемога та наскільки вона важлива для всіх нас, тому кожного дня тут надають допомогу тим, хто її потребує.

Інтернет магазин взуття в Україні максимально вкладається для того, українські захисники наближали день нашої перемоги, а постраждалі дітки почували себе в безпеці.

Oldcom – виробник взуття, який допомагає українцям у найскрутніші часи

Олдком  – інтернет магазин взуття, який з перших днів долучився до волонтерства та продовжує примножувати свою користь на благо країни.

По-перше, магазин надає допомогу постраждалим у війні. Наприклад, до виробника звернулися два дитячих будинки в США, де наразі опікуються малюками, що отримали поранення або психологічну травму внаслідок бойових дій. Як виробник взуття, Олдком не вагаючись надіслав у вигляді гуманітарної допомоги 400-500 пар своєї продукції.

Окрім того, виробник взуття Oldcom піклується про те, щоб гуманітарна допомога була якісною та доречною. Саме тому наше взуття має зручний крій, м’яку устілку та естетичний дизайн, який подобається дітям. Для швидшого відновленням малюкам потрібно більше рухатися, тому все наше взуття для дітей має підошву ПВХ. Цей матеріал є міцним, зносостійким та еластичним, тому дітки у такому взутті можуть вільно бігати та стрибати.

До магазину також звернулося за наданням гуманітарної допомоги міністерство Ірини Верещук. В рамках цієї ініціативи магазином було надіслано для ранених українських бійців 200 пар взуття. Люди з пораненнями потребують тільки максимально зручного та безпечного взуття, і Олдком з радістю готовий був його надати. Олдком взуття має простий та практичний крій, якій не стискує стопи, та пошите з гіпоалергенних натуральних тканин, таких як бавовна, льон, оксамит та шкіра. На відміну від синтетики, натуральні матеріали не провокують розвиток шкідливих мікроорганізмів та неприємного запаху, зате мають протизапальний ефект.

Окрім того, компанія на постійній основі надсилає 10% від продажів для потреб Збройних Сил України. Особлива користь від цієї ініціативи полягає в тому, що до неї може долучитися кожний, хто бажає придбати продукцію Олдком. Кошти від продажів Олдком йдуть надаються ЗСУ для закупки оснащення, одягу, їжі, медикаментів, поповнення запасів та ін.

Ви також можете допомогти нашій армії – для цього достатньо придбати взуття інтернет магазин на сайті oldcom.ua або зробити пожертвування самостійно через кнопку «Допомогти ЗСУ».

Купити взуття Олдком та долучитися до допомоги для України

Ви теж переживаєте за нашу країну та бажаєте якнайшвидшої перемоги, але не знаєте, як допомогти? Олдком допоможе вам зробити свій невеликий внесок на користь України! Для цього достатньо купити взуття, яке прийшлося вам до душі, на нашому сайті oldcom.ua та оформити замовлення.

В магазині ви можете купити взуття Київ та інші регіони України за допомогою доставки Укрпошти та Нової Пошти. Також ви можете подарувати взуття постраждалим від війни, у яких немає коштів на самозабезпечення. Така допомога буде для вас цілком доступною, оскільки інтернет-магазин взуття недорого пропонує моделі за вигідними знижками.

Прямуємо разом до перемоги разом з Олдком!