п’ятниця , 26.04.2024

На Прикарпатті стоматологи безкоштовно лікують бійцям ЗСУ зуби

У стоматологічній клініці Івано-Франківська медики безкоштовно лікують зуби бійцям ЗСУ. Роблять це з початку повномасштабної війни.

стоматолог

Про це Суспільному розповів засновник медзакладу, лікар Володимир Єремчук.

Безоплатно стоматологи лікують гострий біль та видаляють зуби. На інші лікувальні послуги діє знижка у 20%, каже Володимир Єремчук.

“Дехто з військових звертається одноразово, дехто лікується довго. Перетікає з місяця в місяць, тому що буває довготривале лікування. Ми їх не рахуємо. Ми не розмежовуємо. Це є пацієнти, яким ми надаємо послуги.

Решті, наприклад, пацієнт захотів протезуватися або просто полікувати зуб, що не болить, карієс, який, можливо, в майбутньому турбуватиме його, ми надаємо послуги зі значною знижкою”, — пояснює Володимир Єремчук.

Допомагати українським воїнам у клініці почали наприкінці лютого. Керівник медзакладу каже, звертаються військові не лише з Івано-Франківська, а й інших міст. Для безкоштовного лікування бійцю потрібно показати посвідчення.

“Така практика, мабуть, по Україні здійснюється. І ми на початку війни подумали, чому б і ні, чому б не запропонувати нашим військовим.

Їм зараз це дуже потрібно. І ми плануємо і надалі це робити. Особливо після завершення війни”, — розповідає Володимир Єремчук.

Також, з його слів, за потреби стоматологічні послуги зі знижкою надають й рідним військових. У період війни через стрес зросла кількість пацієнтів із гострим зубним болем, каже лікар.

“Стресові ситуації дуже навіть впливають на стан зубів, значно збільшується кількість карієсів у пацієнтів.

І я думаю, по завершенні бойових дій доведеться надавати багато допомоги і ми готові”, — каже Володимир Єремчук.

Звертатися за допомогою у стоматологічну клініку можна з понеділка до суботи за телефонами: 099 001-61-06, 067 455-96-09 з 8:00 до 20:00.

Читайте також:
Мешканці Прикарпаття можуть отримати допомогу від ООН