п’ятниця , 10.05.2024

Килиммен із Kalush закликав не відмовляти переселенцям із тваринами у житлі

Після 24 лютого багатьом українцям довелося покинути своє житло і поїхати куди очі дивляться, аби врятуватися. До початку війни люди спокійно жили у своїх квартирах, не планували нікуди їхати, заводили домашніх вихованців, дбали про них. А потім раптово людям довелося взяти найцінніше і тікати.

Будь-яка адекватна і відповідальна людина не залишить свою домашню тварину в біді і не прирече її на голодну cмepть. Ось тому й виїжджали люди з сумкою з речами в одній руці, а в іншій — із вихованцем, а часом і не одним.

Приїхавши в нове місце проживання, більшість переселенців зіткнулися з тим, що їм просто не хочуть здавати житло, якщо у них є домашня тварина. Тобто власники нерухомості поставили переселенців перед вибором: або ви залишаєте тварину або залишаєтеся на вулиці.

Відсоток відмови у поселенні з котом чи собакою дуже високий. Деколи люди кидають трубку лише почувши, що у вас є кіт.

Це справді серйозна проблема. Тому Килиммен із Kalush Orchestra вирішив звернути увагу громадськості на неї. У себе в інстаграм хлопець закликав людей не відмовляти у поселенні переселенцям із тваринами.

«Люди рятувалися від обстрілів, але не кинули свого вихованця. Повірте, після всього пережитого, вони будуть відповідально ставитися до ваших килимів і шторів», — написав Килиммен.

Потім хлопець закликав усіх підтримувати один одного у цей лихоліття. І ми з ним повністю згодні.

Читайте також:
На Прикарпатті у результаті ДТП загинули двоє людей (ВІДЕО)