субота , 27.04.2024

Продаж свічок: чи існують безпечні свічки?

Важко уявити собі сучасний затишний інтер’єр без декоративних та інших свічок.

свічкиСьогодні вони не лише висвітлюють приміщення, а й прикрашають столи, ароматизують приміщення, створюють романтичну чи урочисту атмосферу. Витончені воскові та парафінові вироби представлені у великій різноманітності та мають різну якість. Склад свічок може відрізнятися, адже багато виробників хочуть урізноманітнити свою продукцію.

Що варто враховувати при покупці свічок?

Щоб свічка не завдала шкоди організму і не стала джерелом розчарування, варто ретельно вибирати вироби та надійних постачальників. Ціна свічок – не єдиний пункт, на який потрібно звернути увагу. Якщо ви шукаєте якісні та безпечні вироби, зверніть увагу при покупці на такі фактори:

  1. Наявність сертифікатів. Це не просто документ, а гарантія вашої безпеки. Саме така продукція представлена ​​в магазині Candy Light.
  2. Зовнішній вигляд та акуратність виконання. Гніт свічки повинен бути натуральним і розташованим у центрі виробу. Синтетичний гніт погано горить, коптить та виділяє токсичні речовини.
  3. Відсутність неприємних запахів. Ненатуральні ароматизатори можуть спровокувати алергію та розлади дихальної системи.

Зовнішня різноманітність радує фактурами, формами та кольорами. Крім стандартних геометричних форм попит мають фігурні вироби у вигляді тварин, квітів, архітектурних об’єктів тощо. Колір свічок також має значення:

  • червоний – уособлює пристрасть та романтику;
  • білий – універсальний, добре вписується як у повсякденний, так і в урочистий інтер’єр;
  • золотий – наголошує на значущості, тому часто використовується на різних святах;
  • синій чи срібло – дарує заспокоєння, гармонізує простір.

Чи можна придбати безпечні свічки?

Безпека є ключовою вимогою до кожного виробництва, включаючи свічкове. Українська фабрика Candy Light займається і виробництвом, і продажем свічкових виробів. Для їх виготовлення у цехах використовується якісна сировина: віск, парафін, барвники, ґноти. Безпечна натуральна продукція від Candy Light порадує вас приємним світлом та делікатним ароматом. Майстри в кожну свічку вкладають частину себе, ретельно підбирають ґнот і колір виробу, щоб воно тішило не тільки око, а й душу. Оперативна доставка по Україні – бонус для кожного покупця.

В асортименті магазину доступні такі свічки:

  • парафінові та воскові;
  • ароматизовані;
  • декоративні;
  • церковні свічки;
  • господарські свічки та ін.

Якщо вам сподобалися свічки від Candy Light, можете зробити покупку на їхньому сайті або за телефоном.