середа , 24.04.2024

На Прикарпатті виявили 83 іноземців-нелегалів

З початку цього року на території області виявлено 83 громадян-іноземців з неврегульованим статусом. Стосовно 66 правопорушників прийнято рішення про їх примусове повернення до країни походження або в треті країни, а 20 іноземним громадянам відповідно до рішення органів міграційної служби заборонено подальший в’їзд в Україну.

Про це пише Міграційна служба Івано-Франківськівської області.

За позовами УДМС в Івано-Франківській області судом прийнято рішення про поміщення на шестимісячний строк 7 іноземних громадян у пункт тимчасового перебування осіб-іноземців, які порушили законодавство України у сфері міграції. Після ідентифікації цих осіб вживатимуться заходи щодо їх примусового видворення з території України.

Минулого тижня до ПТПІ було доправлено двох уродженців рф віком 56 і 39 років, які свого часу вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини в Україні, були засуджені, а тепер звільнилися з установи виконання покарань. Враховуючи сутність цих осіб, зважаючи на криміногенну ситуацію в країні, а також в інтересах національної безпеки надалі міграційна служба здійснюватиме відповідні заходи щодо видворення громадян росії за межі України.

Цьогоріч міграційна служба Івано-Франківської області притягнула до адміністративної відповідальності 119 іноземців та громадян України. Правопорушники сплатили штрафів на користь держави загальною сумою майже 300 тисяч гривень.

Читайте також:
Чи потрібно ще мобілізувати чоловіків в Україні – Арестович