п’ятниця , 26.04.2024

Корисні поради для власників собак: Як правильно годувати домашнього улюбленця у літню спеку?

З настанням теплої пори хазяїну варто задуматися над харчуванням свого домашнього улюбленця. Адже спеку тварини особливо відчувають.

песикУ кожного чотирилапого друга на неї індивідуальна реакція. Одні вихованці мінімізують споживання їжі, інші – взагалі від неї відмовляються. Саме з цих причин господарю варто дещо скоригувати раціон свого улюбленця.

Як доглядати за собакою в період спеки: який слід купити корм для собак влітку?

Який корм для собак рекомендується давати влітку? На що звернути увагу? Чи можна змінити час вживання їжі? Відповіді на ці питання цікавлять багатьох власників тварин. Адже вони розуміють, що через високу температуру на вулиці і в приміщенні раціон потребує змін.

Якщо, наприклад, організм людини влітку прагне побільше холодних страв і напоїв, то у собачого теж свої побажання. Інтернет магазин для тварин Дог рекомендує знати наступні важливі нюанси:

  1. У мисці домашнього улюбленця завжди повинна бути вода. Доступ до неї протягом всієї доби має бути відкритим. Рекомендується розміщувати посуд з водою там, де тварина проводить найбільше часу. Необхідно регулярно слідкувати за тим, щоб вона не закінчувалась.
  2. У період спеки рекомендується вибирати сухий корм для собак. По-перше, він не псується. По-друге, його немає потреби ховати в холодильник і знову викладати, якщо, наприклад, домашній улюбленець залишив їжу у мисці. Корм для собак купити слід з урахуванням породи, віку та індивідуальних особливостей вихованця.
  3. Недостатньо просто купити корм. Необхідно вміти його правильно подавати домашньому улюбленцю. У період максимальної спеки більшість тварин відмовляються від їжі. Саме тому найкраще пропонувати собаці корм з самого ранку та пізно ввечері, коли температура повітря дещо знижується.
  4. Якщо у тварини поганий апетит, не варто її перегодовувати. Купити корм для собак та давати його достатньо один раз на добу. Проте це правило не стосується цуценят, вагітних і годуючих сук.
  5. Коли хазяїн не встигає купити сухий корм для собак, він переважно пропонує улюбленцю звичайну їжу. Увага! Вона не повинна бути весь день у кімнаті, адже в період спеки псується. Якщо вихованець відмовляється їсти, миску потрібно відправити в холодильник. Після прийому їжі посуд необхідно постійно мити.
  6. Не варто годувати тварину перед вигулом. На прогулянку слід завжди брати воду та давати її улюбленцю у невеликій кількості. Сучасні виробники пропонують спеціальні поїлки. Такі товари для тварин хороші тим, що з них можна пити воду, але при цьому не проливати її. Хазяїну така річ неодмінно сподобається, адже вона компактна та зручна.

Магазин дог ком юа впевнений, що дотримання вище перелічених правил і порад забезпечить чотирилапому другу максимально комфортне життя влітку.

Найкращий сухий корм для собак та інші товари від магазину Дог!

Виникло бажання придбати все для собак недорого? Магазин Дог пропонує великий вибір товарів на будь-який смак. Тут є в наявності широкий асортимент кормів, у тому числі сухих. Кожен сухий корм для собак dog. com. ua сертифікований, оскільки поставляються напряму від виробників або ж їхніх офіційних дистриб’юторів.

В каталозі представлене харчування преміум-, супер преміум-, класу холістик. Корм для собак dog.com.ua є для кожної породи. Тут також пропонується їжа для тварин зі слабким імунітетом, схильністю до ожиріння, алергії. Продукція може бути як для активних, так і малоактивних вихованців. А якщо виникли сумніви чи питання, тоді можна звернутись до консультантів. Вони знають все про чотирилапих друзів, тому неодмінно порекомендують найкращий і підходящий раціон.